Η Θεοσκέπαστη στην Αθήνα και την  Άνδρο

Με την καθιερωμένη λαμπρότητα, εντυπωσιακό αριθμό μελών και φίλων της Ενώσεως Ανδρίων γιορτάσθηκε η Παναγία η Θεοσκέπαστη με πανηγυρική Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών το Σάββατο 1η Απριλίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τα γύρω cafe γέμισαν Ανδριώτες που απόλαυσαν το πρωϊνό του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης, δίνοντας την υπόσχεση να βρεθούν για Πάσχα στο νησί. 

Η Θεοσκέπαστη στην Αθήνα και την  Άνδρο

Χοροστατούντων δύο Μητροπολιτών των Σεβασμιωτάτων Άνδρου Σύρου κ. Δωροθέου Β και Σιατίστων κ. Αθανασίου, με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη γιορτάστηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις πανηγυρικές εκδηλώσεις της πολιούχου του νησιού Παναγίας της Θεοσκεπάστου στην Άνδρο. Παρόντες όλοι οι βουλευτές του νομού κ.κ. Γιάννης Βρούτσης, Κατερίνα Μονογυιού, Φίλιππος Φόρτωμας, Νίκος Συρμαλένιος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, ο έπαρχος κ. Δημήτρης Λάσκαρης, ο δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης, οι κ.κ. Θεοδόσης Σουσούδης και Γιάννης Καπάκης της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου, τα σώματα Ασφαλείας του νησιού, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας κ.λπ.

Τις εκδηλώσεις λάμπρυναν οι Φιλαρμονικές Άνδρου και Χαλανδρίου, καθώς και τα χορευτικά του Συλλόγου Γυναικών και Υδρούσα. Φαντασμαγορική όπως πάντα η λαμπαδηφορία.

Και του χρόνου!

Photo: Μοσχούλα Βούλγαρη, Κατερίνα Δαγιάση Μαργέτη, Team AndriakiPress, FB

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.