FINAL-FOUR στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου

Το Δ.Σ. του Ανδριακού Ο.Φ. σας ενημερώνει και σας προσκαλεί στο FINAL-FOUR υποδομών ΕΠΣ Κυκλάδων Κ-12 «AEGEAN ISLANDS» που η Τελική Φάση θα διεξαχθεί στις 26 & 27/05/2023, στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας Άνδρου.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Παρασκευή 26 Μαΐου: ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ – ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ 18:00 (Α)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ – ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ 19:30 (Β)

Σάββατο 27 Μαΐου: ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ  17:00

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ  18:30

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του Σαββάτου, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Χώρας, θα γίνουν οι απονομές και οι βραβεύσεις και θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση με τίτλο «Η ιστορική διαδρομή και ο κοινωνικός ρόλος του «ΑΟΦ» από το 1931 έως σήμερα» με ομιλητή τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουλουμπή υπεύθυνο Δημόσιων σχέσεων της ΕΠΣ Κυκλάδων και Πρόεδρο της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν σπάνια φωτογραφικά και ηχητικά ντοκουμέντα από την ιστορία του Ανδριακού και θα τιμηθούν σημαντικοί ιστορικοί παράγοντες του Συλλόγου και της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Πρόεδρος του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ.

Σταύρος Βελιώτης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.