Δημόσια ερώτηση για την αποτρόπαιη πράξη υδροδότησης στη Μεσαριά

Η απαράδεκτη κατάσταση που επικράτησε τις προηγούμενες μέρες στην κοινότητα της Μεσαριάς στο Βακόνι και στο Αλαδινού με την υδροδότηση, δεν είναι θέμα που μπορεί να περάσει απλά και αβασάνιστα.

Ένα πρόβλημα που έχει εντοπιστεί έναν χρόνο πριν και μετά από έναν χρόνο συνεχίζεται, δεν είναι ένα απλό πρόβλημα αλλά μια πάγια κατάσταση.

Είναι εξωφρενικό, άδικο και αισχρό, να μην υπάρχει νερό το 2023 Ιούνιο μήνα αλλά το πιο αισχρό είναι η κίνηση να γεμίσουν τη δεξαμενή ύδρευσης με όμβρια ύδατα δηλαδή νερό που δεν είναι ελεγχόμενο.

Ήρθαμε προχθές στο νησί με ολοκαίνουργιο φίλτρο νερού και παρόλα αυτά μόλις πήγαμε να πιούμε νερό κοντέψαμε να κάνουμε εμετό.

Και ερωτώ δημόσια: Πέρα από την εντολή του δημάρχου να απενεργοποιηθεί η πρόσφατη παρέμβαση όπως αποκαλεί την επικίνδυνη και αποτρόπαιη αυτή πράξη και πέρα από τη συγνώμη, ποιος είναι υπεύθυνος για την κίνηση αυτή;

Ποιος πήρε την πρωτοβουλία ή είχε εντολή να προβεί σε αυτήν την πράξη;

Γιατί τα χωριά που υπέστησαν αυτήν την επικίνδυνη απόφαση δεν διαμαρτυρήθηκαν έντονα συλλογικά παρά μόνο κάποιοι γραφικοί όπως εγώ;

Γνωρίζουν οι υπεύθυνοι πως αυτό είναι ποινικό αδίκημα;

Ντρέπομαι που αναγκαζόμαστε να φωνάζουμε για το αυτονόητο, που είναι ο σεβασμός στην ποιότητα της ζωής μας. Εύχομαι να μην ξαναζήσουμε τέτοιες αδιανόητες καταστάσεις αλλά δυστυχώς οι ευχές δεν επαρκούν.

Η ανεπάρκεια σε αυτόν τον τόπο έχει τεράστιο μέγεθος.

 Κατερίνα Σαλωνίκη

Δημότης Άνδρου

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ή κάνει τα στραβά μάτια, όπως έκανε και με την πολύμηνη φωτιά στην χωματερή!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.