Πως βλέπει κανείς με τα μάτια ενός καλλιτέχνη;

Κυβιστής(;), αφαιρετικός, εκκεντρικός με σαφείς επιρροές από τον Μόραλη, ο αρχιτέκτων Δήμος Φλέσσας -με καταγωγή από το Κόρθι- εκθέτει την ζωγραφική δουλειά του στο Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης Άνδρου για ένα μήνα 19.8-19.9.2023, δίνοντας την ευκαιρία μιας διαφορετικής θρησκευτικής χριστιανικής απεικόνισης.

Ο Δήμος Φλέσσας στο Μουσείο Λαογραφίας & Χριστιανικής Τέχνης

 

 

Ο Δήμος Φλέσσας είναι αρχιτέκτονας μηχανικός και σπούδασε στη Ρώμη. Γεννήθηκε στην Αθήνα (Πλάκα) το 1945, και εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας στον ιδιωτικό τομέα από τη δεκαετία του ’70.

Ο Δήμος Φλέσσας στο Μουσείο Λαογραφίας & Χριστιανικής ΤέχνηςΠαράλληλα σαν ανάγκη εκφραστικής ολοκλήρωσης δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της εικαστικής τέχνης (φωτογραφία-ζωγραφική-γλυπτική).

Έχει εκθέσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αμερική-Φινλανδία-Γερμάνια) σε πάνω από 40 ατομικές εκθέσεις.

Έχει σχεδιάσει σκηνικά σε θεατρικές παραστάσεις, και τραγουδά μαζί με την σύζυγο του Πίρκο σε μικρές μουσικές σκηνές παρουσιάζοντας μουσικές ιστορίες  που υπήρξαν το ηχητικό υπόβαθρο (soundtrack) της πορείας της ζωής του”.

Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 8μμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.