Ο Οιδίποδας του Σοφοκλή, του Στάνκογλου, του 9ου Φεστιβάλ Άνδρου

Ο Οιδίποδας, βασιλιάς της Θήβας, στην τραγωδία του Σοφοκλή, που ανακαλύπτει πως σκότωσε τον πατέρα του και παντρεύτηκε την μητέρα του καταλήγει παρανοϊκός και οδηγείται σε νέες συμφορές στην προσπάθειά του να αντιληφθεί τα τεκταινόμενα  και να εξηγήσει φέροντας στην επιφάνεια το τρίπτυχο της ειμαρμένης, της ευθύνης, του ηθικού χρέους και εν τέλει της τιμωρίας.

Ο Οιδίποδας του Σοφοκλή, του Στάνκογλου, του 9ου Φεστιβάλ Άνδρου

Τα προσωπεία και τα σύγχρονα κοστούμια επιτυγχάνουν την αναγωγή στην κοινωνία της πόλης αναδεικνύοντας τα αισθήματα των πολιτών.

Ο Οιδίποδας του Σοφοκλή, του Στάνκογλου, του 9ου Φεστιβάλ Άνδρου

Ένα έργο με εξαιρετικές ερμηνείες, συνταίριασμα ηθοποιών και χορού σε μια ακόμη επιτυχημένη παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου με τους θεατές να γεμίζουν τις θέσεις και να χειροκροτούν όρθιοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.