"Έφυγε" η Lady Χρυσάνθη Γουλανδρή – Ο’ Ράιλι

Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 73 ετών η Lady Χρυσάνθη Γουλανδρή – Ο’ Ράιλι στις 23 Αυγούστου στο σπίτι της στη Νορμανδία. 

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της, ωστόσο όπως φαίνεται θα γίνει σε οικογενειακό κύκλο.

Η «Lady Chryss» όπως ήταν γνωστή, ήταν μέλος της πλούσιας ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας Γουλανδρή. Κόρη του Τζον Γουλανδρή και της Μαρίας Λαιμού γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1950 και το 1989 παντρεύτηκε τον ισχυρό άνδρα της Heinz, Τόνι Ο΄ Ράιλι.

"Έφυγε" η Lady Χρυσάνθη Γουλανδρή – Ο’ Ράιλι

Ο πατέρας της πέθανε όταν ήταν τριών ετών και μαζί με τον αδελφό της Πίτερ μεγάλωσαν μεταξύ του Μανχάταν, της βρετανικής πρωτεύουσας και της Άνδρου, όπου διαθέτουν το καλοκαιρινό τους σπίτι. Αφού σπούδασε στην Ελβετία και την Γαλλία, ασχολήθηκε με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και την εκτροφή αλόγων.

Ο παλιός της φίλος Εντουαρντ Ροθτσιλντ δήλωσε με αφορμή τον θάνατο της «Πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ είχα γευματίσει μαζί της στο Haras de Meautry [το κτήμα του] την προηγούμενη ημέρα. Κανείς δεν περίμενε αυτά τα πολύ θλιβερά νέα. Ημασταν συνεργάτες από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Για μένα αντιπροσώπευε την κομψότητα και τη διακριτικότητα».

Πηγή/αναδημοσίευση μέρους: irishtimes

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.