Η μεγαλύτερη δημοσκόπηση έρχεται στις 8 Οκτωβρίου και θα είναι κατά παραγγελία των πολιτών της Άνδρου.

 
Ανδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες: Η μεγαλύτερη δημοσκόπηση 8.10.2023
Άλλη μια «κατά Μπασαντή» δημοσκόπηση προσπαθεί να μας πείσει πως οι πολίτες της Άνδρου επικροτούν την ανευθυνότητα, την ειρωνεία και την απραξία. Αυτό, ούτε λίγο ούτε πολύ, προσπαθεί να περάσει ως συμπέρασμα το φερέφωνο της απελθούσας δημοτικής αρχής βασιζόμενος σε μια δική του, δημοσκόπηση σε δικό του δείγμα, με δικές του αναλύσεις, όπου προσπαθεί να συσπειρώσει την ομάδα τους και να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Αυτός και οι εντολείς του προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες της Άνδρου πως η πλειοψηφία επικροτεί τα σκουπίδια στους δρόμους, την συνεχή καύση τους, την εγκατάλειψη των έργων στο λιμάνι του Μπατσίου, την εγκατάλειψη των λιμανιών σε Χώρα Κόρθι και Γαύριο.
 
Την αδιαφορία για τον βιολογικό του Μπατσίου και Γαυρίου. Τον ασυντήρητο βιολογικό του Κορθίου με τα λύματα να χύνονται στους δρόμους.
 
Την αδιαφορία για την συντήρηση των πηγών και δεξαμενών στα χωριά. Την παντελή έλλειψη σχεδίου για την διαχείριση των υδάτων.
 
Θέλουν να πείσουν πως οι Ανδριώτες είναι ευχαριστημένοι με τις ύβρεις στα δημοτικά συμβούλια, τους λεκτικούς τραμπουκισμούς, τις απαράδεκτες δηλώσεις ημετέρων στο διαδίκτυο, τις απευθείας αναθέσεις των εκατομμυρίων και την ασυδοσία στη διαχείριση των πόρων.
Θέλουν να πείσουν πως η Άνδρος αρκείται στο άθλιο οδικό δίκτυο, στα ασυντήρητα χαντάκια με κίνδυνο για πυρκαγιές, στην πλήρη εγκατάλειψη της Χώρας, στην απουσία στρατηγικής με κίνητρα για να μείνουν οι νέοι στο νησί μας.
Θέλουν τέλος να μας πείσουν πως η Άνδρος του Πολιτισμού και της Ναυτοσύνης αρκείται σε έναν Δήμαρχο που έδωσε τα λιγότερα χρήματα για τον Πολιτισμό, συγκρούστηκε με την επιτροπή του Φεστιβάλ, μέσω του άτυπου υπεύθυνου τύπου του, που κατήργησε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, που έφερναν κόσμο στο νησί μας, που περιόρισε αντί να επεκτείνει την τουριστική σεζόν και που δεν έκανε τίποτα προκειμένου να προβάλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας.
 
Ένας Δήμαρχος των συγκρούσεων, που έχει στρέψει απέναντι του την πλειονότητα του νησιού με τις μεθοδεύσεις του, τις ύβρεις και τις απειλές του, το τάξιμο χωρίς αντίκρισμα και τα ψεύδη του.
 
Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος στην προεκλογική περίοδο. Και ευτυχώς δεν στερέψαμε ακόμη από λογική.
 
Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις γίνονται καθημερινά στα χωριά, στις γειτονιές, στη Χώρα, στο Κόρθι, στο Γαύριο, στο Μπατσί. Εκεί που συστηματικά αποφεύγει ο απερχόμενος Δήμαρχος να εμφανιστεί γιατί ξέρει ότι σε αυτές τις δημοσκοπήσεις δεν έχει καμία τύχη. Και χάνει με διαφορά!
 
Οι πολίτες της Άνδρου δεν «τρώνε κουτόχορτο», από τους κουτοπόνηρους. Συνιστούμε λίγο υπομονή μέχρι τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Εκεί που θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη και πιο έγκυρη δημοσκόπηση. Και θα είναι κατά παραγγελία των πολιτών της Άνδρου μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.