Κωνσταντίνος Λουκρέζης: Ένας Συνδυασμός που κατέρχεται στη πολιτική σκηνή αποτελεί Ομάδα.

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τη “Νέα Αρχή” που οραματίζομαι για τα Δημοτικά πράγματα του τόπου και επιτρέψτε μου να την αναδημοσιεύσω δημόσια.

 
Αφενός για να Ευχαριστήσω ξανά τους δεκάδες Συνεργάτες και Συναδέλφους μου από το Χρηματοπιστωτικό Τομέα, που 40 χρόνια ταξιδέψαμε παρέα, και με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια αγκάλιασαν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου (αλλά δεν ήταν κοινωνοί της πιο κάτω δημοσίευσης αφού αυτή καταχωρήθηκε τότε στα τοπικά και μόνο μέσα) και αφετέρου να προσθέσω κάποιες σκέψεις για γεγονότα και δημοσιεύσεις που είδαν το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, με πρωτοβουλία και ευθύνη δυστυχώς της άλλης πλευράς.
 
> Κατηγορείτε (ναι με “ε”, Εσείς) Έναν ολόκληρο Συνδυασμό για τη φωτιά στο Δεματοποιητή λόγω της δικής σας ανεπάρκειας και αδιαφορίας για τη προστασία Πολιτών και Περιβάλλοντος???
 
> Αλήθεια τι κάνατε 4 χρόνια?? Πόσες φωτιές μπήκαν στο σκουπιδότοπο στη θητεία σας?? Αλλά ξέχασα…αυτές δεν ήταν προεκλογικές. Που πήγαν οι δεσμεύσεις σας για “άμεση” μεταφορά της χωματερής το 2019???
 
> Γνωρίζετε ότι 50% του Συνδυασμού μας είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι και είναι τουλάχιστον ανήθικο (για να το πώ ευγενικά) να κατηγορείτε ανθυποψηφίους σας – που μάλλον ούτε τους γνωρίζετε καν – ότι θέλουν να βλάψουν το τόπο τους?? Ντράπηκε και η ντροπή…
 
> Γράφει ο πρώην Δήμαρχος Υδρούσας (και έμμισθος σήμερα Σύμβουλος του Κου Δημάρχου)
” ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ “
Του απαντώ (σε συνέχεια των παραπάνω)
” ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ” (το Ν δεν χρειάζεται στο ΣΤΟ)
 
Γράφει επίσης ότι οι “πολιτικοί αντίπαλοι” του Σουσούδη δεν του έκαναν μήνυση για τη χωματερή κατά τη δική του θητεία.
Φοβερό επιχείρημα……
 
Μήπως έκανε ο Σουσούδης τότε μήνυση εναντίον των “πολιτικών του αντιπάλων” (όπως τους ονομάζει ο συντάκτης) ή έστω κατά παντός υπευθύνου, όπως γίνεται σήμερα από το Δήμαρχο??
 
Αναρωτιέται δε “πόσα πρόστιμα θα είχε η Άνδρος αν είχε γίνει τότε καταγγελία” ΄
Άλλο ένα εξαιρετικό επιχείρημα…..
 
Γιατί δεν κάνατε εσείς Κύριε π. Δήμαρχε Υδρούσας???
 
Μήπως γιατί τότε είσασταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί Δημαρχίας Σουσούδη???
 
> Ο σημερινός αντιδήμαρχος Χώρας αναρτά καθημερινά σε όλες τις ιστοσελίδες του νησιού τις αποχωρήσεις Συμβούλων από το Συνδυασμό Σουσούδη το 2017. Παράλληλα όμως δηκτικά και με εμπάθεια επισημαίνει την επανένταξη της πλειοψηφίας αυτών των Συμβούλων ξανά στο Συνδυασμό Σουσούδη.
 
Γιατί δεν μας λέει όμως και τις “προσχωρήσεις” του ιδίου αλλά και του 4ου στη σειρά Συνδυασμού, που παρότι κατέβηκαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με δικούς τους Συνδυασμούς, σήμερα είναι υποψήφιοι με το Συνδυασμό του νυν Δημάρχου???
 
Μπάς και έπαιξαν κάποιο ρόλο (λέω εγώ τώρα) οι “καρεκλίτσες”???
 
Αλήθεια τι λένε οι Δημότες που ψήφισαν τους Συνδυασμούς τους τη προηγούμενη φορά και βρέθηκαν στην αντίπαλη πλευρά??
 
> Με το ” άτυπο γραφείο τύπου ” (ή μήπως όχι??) του Κου Δημάρχου έχω αποφασίσει να μην ασχοληθώ.
 
Και θα το τηρήσω απαρέγκλιτα για λόγους αισθητικής.
 
Φίλες και Φίλοι Ανδριώτες,
 
Ένας Συνδυασμός που κατέρχεται στη πολιτική σκηνή αποτελεί Ομάδα.
 
Ομάδα που συντίθεται από Πολίτες με θέληση για προσφορά και δημιουργία. Με γνώσεις, με εμπειρίες, με επιστημονικές και κοινωνικές αξίες.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο Επικεφαλής της Ομάδας που συντονίζει, καθοδηγεί και εμπνέει την Ομάδα του.
 
Προσωπικά εμπιστεύομαι το Θεοδόση Σουσούση, έναν άνθρωπο έντιμο, γιατρό με προσφορά στο νησί, που μου έκανε τη μεγάλη τιμή με να με προσκαλέσει να συμβάλλω με τις μικρές μου δυνάμεις στην ανασύνταξη και επανεκκίνηση του νησιού μας, αφήνοντας ελεύθερη και ακαθοδήγητη τη σκέψη μου χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.
 
‘Ομως την ευθύνη του προγραμματισμού, της υλοποίησης και του απολογισμού την έχει το Σύνολο της Ομάδας.
 
Η ευθύνη λοιπόν από εδώ και πέρα ανήκει και στο Δήμαρχο και σε κάθε υποψήφιο και μελλοντικό Δημοτικό Σύμβουλο της Ομάδας μας, εφόσον μας τιμήσετε αναδεικνύοντας μας Νέα Δημοτική Αρχή.
 
Προσωπικά δεν αποδέχομαι ότι για όλα “φταίει ο Δήμαρχος” (όποιος κι αν είναι)
 
Τη μεγαλύτερη ευθύνη για λάθη, παραλείψεις, ανεπάρκειες και καθυστερήσεις την έχει πρωτίστως το Δημοτικό Συμβούλιο και οι καθ ύλην αρμόδιες Επιτροπές αυτού.
 
Η συμμετοχή σας είναι κρίσιμη και θα καθορίσει το μέλλον του τόπου και της νέας γενιάς.
Το στοίχημα της επόμενης μέρας θα έχει κερδηθεί αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ προσέλθουμε στις κάλπες και αναδείξουμε τον/τους καλύτερους χωρίς εκβιαστικά διλλήματα και αποκλεισμούς.
Σας Ευχαριστώ για την ανοχή σας.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.