Οι προσπάθειες επιχειρηματικότητας στον πρωτογενή τομέα στην Άνδρο είναι λίγες. Μια αξιέπαινη προσπάθεια του Αλέξανδρου Κωστή και του Πέτρου Αντωνιάδη που καλλιεργούν ένα παραδοσιακό εμβληματικό κτήμα στη Μεσαριά, το κτήμα Καΐρη στην περιοχή Λιβάδα.

Livada_0140

Την επιχειρηματική τους κίνηση έχουν ονομάσει Livada Farm. Τα προϊόντα που παράγουν θυμίζουν ξεχασμένες γεύσεις, είναι νόστιμα και βιολογικά. Οι άνθρωποι της Livada Farm κάνουν διανομές των προϊόντων τους στα σπίτια με μια μικρή επιβάρυνση. Την Κυριακή θα έχουν πάγκο με τα προϊόντα τους.

openfarm-2023

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ανοίγουμε και πάλι τις πόρτες του Αγροκτήματος και σας περιμένουμε με χαρά, μικρούς και μεγάλους να ανταμώσουμε, να παίξουμε, να φάμε, να πιούμε και να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή κατω από τις ελιές και γύρω απο τα παρτέρια!
Η μέρα θα περιλαμβάνει δραστηριότητες και παιχνίδι για παιδιά σε διαμορφωμένο χώρο, ξεναγήσεις / συζητήσεις για μεγάλους ενώ θα υπάρχει αγορά με τα προϊόντα μας, θα σερβίρουμε μεσημεριανό γεύμα (Λιβαδίσιο μπριαμ) και Snack Bar με σπιτικά εδέσματα και τοπικά ποτά. Σας περιμένουμε!!!
facebook.com/Livadafarm

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Το πρόγραμμα

11.30 – 13.00 & 16.30 – 18.00 Ξενάγηση στον αγρό
12.00 – 13.30 & 14.30 – 16.00 Δημιουργικά εργαστήρια ρητορικής στη φύση
13.30 – 16.30 Μεσημεριανό φαγοπότι με Λιβαδίσιο μπριάμ στη γάστρα και λουκουμάδες
18.30 – 19.30 Corobioco Andros Samba Reggae

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.