ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΗΣ 21-9-23 ΔΈΚΑΤΗ ΕΚΤΗ ΑΝΟΙΚΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ

  1. Η Δημοτική Αρχή της Άνδρου με το υπ. αρθ.πρωτ. 10079/20-9-23 έγγραφο του Δήμου (Δημοσιεύεται στο τέλος της παρούσας Καταγγείας ως ενιαίο κείμενο αυτής) ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ στις Τρεις Τελευταίες Καταγγελίες που αφορούν μεταξύ των άλλων , την Διανοιξη του Δρόμου στο κάτω τμήμα του χωριού Συνετι Άνδρου , ΜΕ ΤΑ ΑΚΌΛΟΥΘΑ ΈΓΓΡΑΦΑ :

α. Το υπ .αριθ.πρωτ. 8019/8-8-23 έγγραφο του Δήμου Άνδρου , εκδόθηκε μετά την έναρξη ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΉΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑΣ κατα του Δημάρχου κ Δ.Λοτσαρη από την κα.Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Το εν λόγω έγγραφο έχει συμπεριληφθεί και σχολιαστεί στην Δέκατη Τεταρτη Καταγγελία της 17-8-23 ! ! ! !

β. Το υπ.αριθ. πρωτ.7088/28-7-21 έγγραφο του Δήμου Άνδρου   είναι απάντηση προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου .Το εν λόγω έγγραφο ΔΕΝ  ΚΡΎΦΤΗΚΕ  οτι έχει κοινοποιηθεί , ΓΙΑΥΤΌ και έχει σχολιαστεί πολλές φορές σε πολύ μεγάλο αριθμό  Καταγγελιών !  ! ! !

γ. Το υπ.αριθ. πρωτ. 1386/28-6-21 έγγραφο του Δήμου Άνδρου , περιέχει την απάντηση προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με το υπ.αρθ.πρωτ. 6547/15-6-21 έγγραφο του Δήμου Άνδρου.Το εν λόγω έγγραφο ΔΕΝ ΚΡΎΦΤΗΚΕ οτι έχει κοινοποιηθεί, ΓΙΑΥΤΌ και έχει σχολιαστεί  πολλές φορές στις Καταγγελίες ! ! ! !

δ. Επιπλέον η Δημοτική Αρχή της Άνδρου ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΆ επί της ουσίας των Καταγγελιών . Για μια φορά ακόμα ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΉΣΕΙ τις Δημόσιες Υπηρεσίες και Ανεξάρτητες Αρχές του Ελληνικού Κράτους . Με το  υπ.αρθ.πρωτ. 10079/29-9-23 έγγραφο του Δήμου , η Δημοτική Αρχή της Άνδρου   ΕΠΙΚΑΛΕΊΤΑΙ  ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου του έτους 2021.ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΠΕΊΣΕΙ ΟΤΙ ΌΛΑ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΣΩΣΤΆ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ; ; ; ! ! ! 

  1. ΕΠΙΠΡΌΣΘΕΤΑ ΤΟΝΊΖΕΤΑΙ οτι στις απαντήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου (7088/28-7-21) , προςτην Εθνική Αρχή Διαφάνειας (6547/15-6-21) και  προς τον Συνήγορο του Πολίτη  (6039/10-6-21)   , ΈΓΙΝΕ  ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΑΠΌΚΡΥΨΗΣ της Συστημένης Επιστολής Προς τον  Δήμαρχο Άνδρου κ.Δ.Λοτσαρη της 11-12-20  .Επειδή η εν λόγω προσπάθεια  ΈΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΡΈΧΕΙ ΤΊΠΟΤΑ , Συνεχίστηκε  η Έκδοση Ανοικτών Επιστολών Καταγγελίας κατά της Δημοτικής Αρχής Άνδρου . Δεν μπορούν να καταλάβουν  οτι όπως λέει και ο Λαός “Πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη” !  ! ! ! ; ; ; ;

4.Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΚΑΙ Η ΕΠΊΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΉΣΕΩΝ  της  Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου  , είναι κατά το κοινώς λεγόμενο “ΠΑΛΙΆ ΞΙΝΆ ΣΤΑΦΎΛΙΑ ”  . ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ . Η ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ  ΞΕΚΆΘΑΡΑ !  ! !  ! ; ; ; ;

  1. Μετά απο προσεκτική ανάγνωση και σύγκριση  , ΤΩΝ  ΑΠΑΝΤΉΣΕΩΝ της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑΣ ΑΠΆΝΤΗΣΗΣ με το υπ.αρθ.πρωτ.8019/8-8-23 έγγραφο του Δήμου Άνδρου  ΠΡΟΚΎΠΤΟΥΝ ΜΕΓΆΛΕΣ  ΑΝΤΙΦΆΣΕΙΣ , ΓΙΑΥΤΌ και στις Παραγράφους 2, 3 ,4 , 5 και 6 της Δέκατης Τεταρτης  και Δέκατης Πέμπτης Καταγγελίας  αντίστοιχα ,ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΌΣ ΑΥΤΏΝ  ! ! ! ; ; ; ;

ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΎΨΟΥΝ. Η ΑΛΉΘΕΙΑ  ΛΆΜΠΕΙ .

Με Εκτίμηση

Αντιναύαρχος ε.α. Ν.Καλλιβρουσης ΠΝ⁰

Αντιναύαρχος ε.α. Ν.Καλλιβρουσης ΠΝ⁰: ΄Ήθελες τα και Παθές τα Αντιναύαρχος ε.α. Ν.Καλλιβρουσης ΠΝ⁰: ΄Ήθελες τα και Παθές τα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.