“Υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γ. Λεονταρίτη και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας «ΣΜΙΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», κ. Χρυσούλα Τσάλα, η εργολαβική σύμβαση για το έργο «Τριετής Συντήρηση Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας ΠΝΑΙ νήσων Άνδρου, Τήνου και Μυκόνου».

H σύμβαση για το Οδικό Δίκτυο είναι γεγονός

Η σύμβαση υπεγράφη στο γραφείο του κ. Αντιπεριφερειάρχη στη Σύρο παρόντος του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κ. Λ. Καραδήμα.

Μετά τη λήξη της διετούς δικαστικής διαμάχης μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο και με την έκδοση οριστικής δικαστικής απόφασης από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πήρε το πράσινο φως και προχώρησε με γρήγορους ρυθμούς τη συμβασιοποίηση του έργου.

Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδικού δικτύου και ειδικότερα εργασιών τεχνικής επιθεώρησης, άμεσης επέμβασης, καθώς και εργασιών κύριας συντήρησης, με σκοπό την υλοποίηση άμεσων και βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων για την αποκατάσταση της ποιοτικής και δομικής κατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου των νησιών Άνδρου, Τήνου και Μυκόνου, για χρονικό διάστημα τριών ετών (36 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης).

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 5.563.619,87 ευρώ.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά με το έργο:

«Μετά την “ομηρία” που βρεθήκαμε για δύο (2) χρόνια λόγω της δικαστικής διαμάχης μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, σήμερα, μετά την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου υπογράψαμε τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Άνδρου, Τήνου και Μυκόνου.

Το έργο είναι ενταγμένο στο μεγαλύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης του επαρχιακού οδικού δικτύου που έγινε ποτέ στις Κυκλάδες και εκτελείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνολικού προϋπολογισμού 25.000.000,00 ευρώ».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Aνακοινώνουν πολλά λεφτά αλλά οι Δημοτικοί και επαρχιακοι Δρόμοι του Νησιου είναι σε Άθλια κατάσταση.
    Σταματήστε να μας δουλεύεται Μαυρογιαλουροι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.