Με σύγχρονο έγχρωμο ψηφιακό υπερηχογράφο εξοπλίζεται άμεσα το Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Είναι το αποτέλεσμα της  συνεργασίας του Δημάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη και της επιστημονικά υπεύθυνης λειτουργίας του Κ.Υ. Ευαγγελίας Λιαποπούλου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ψηφιακό έγχρωμο υπερηχογράφο κατάλληλο για εξετάσεις σε όλα τα όργανα και αγγεία και σε όλες τις ειδικότητες της Ιατρικής.

Το κόστος του υπερηχογράφου θα αποτελέσει χορηγία της εταιρείας GREEK WINDPOWER M.A.E. και θα παραδοθεί άμεσα στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άνδρου τόνισε: « Ο Δήμος μας εργάζεται με σχέδιο και ρεαλισμό ώστε να στηρίξει τις δομές υγείας του νησιού μας. Η άριστη συνεργασία μας με τις δομές υγείας του νησιού δοκιμάστηκε με απόλυτη επιτυχία την «εποχή του κορονοϊού» και συνεχίζετε και σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες μας. Η στήριξη του ευαίσθητου τομέα της υγείας αποτελεί για μας ύψιστη προτεραιότητα.

Αποτελεί βασικό στόχο για την νέα Δημοτική Περίοδο.

 Σε συνεργασία με τα κληροδοτήματα του νησιού, και με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας και απαλλαγμένοι από δυσλειτουργίες που για χρόνια κρατάνε υποβαθμισμένες τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας θα δουλέψουμε προς όφελος του κάθε απλού πολίτη.

Θα εργαστούμε ώστε και στον τομέα της υγείας να φτιάξουμε την Άνδρο που ονειρευόμαστε, που  αξίζει σε μας και στις επόμενες γενιές.

Είναι προσωπική μου δέσμευση και θα γίνει πραγματικότητα».

Δελτίο τύπου Δήμου Ανδρου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απερχόμενε δήμαρχε να μας πεις τι παραχωρήσεις έκανες στην εταιρεία , εκτος από το να καταδωσεις στο λιμεναρχείο πολίτες της Άνδρου.
    Ο τζάμπας πέθανε και ο γιος του πάει στην πόλη

  2. Καλό είναι πριν τον εγκαταστήσουν τον υπερηχογράφο να ρωτήσουν στο Κέντρο Υγείας ποιός πιστοποιημένος εκ των υπηρετούντων ιατρών θα τον χρησιμοποιήσει. Αλλιώς το πανάκριβο μηχάνημα θα κάαααθεται αντί να πιάνει πραγματικά τόπο.. Iσως κάποια άλλα χρήσιμα εργαλεία να ήσαν προτιμώτερα. Ας συνεννοηθούν με αυτούς που πράγματι γνωρίζουν τις πάγιες ανάγκες του όπως π.χ του μικροβιολογικού εργαστηρίου που πριν 10 χρόνια έκανε σχεδόν όλες τις βιοχημικές εξετάσεις.

  3. Πριν μήνες ο δημαρχος με Πολύ στόμφο και ύφος μας ενημέρωσε για την δυνατότητα μεταφοράς ασθενών με ελικόπτερα χορηγίας.
    Με την κοπέλα από το Γαυριο ,για ποιο λόγο δεν τηρήθηκε αυτή η διαδικασία αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο από το ΕΚΑΒ.
    Κούφια λογια του αέρα για αλλη μια φορά Μαυρογιαλουροι.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.