To Andros Routes, οι εθελοντές περιπατητές που συντηρούν εξ ιδίων πόρων και δυνάμεων το παραδοσιακό οδικό δίκτυο του νησιού, εν όψει των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023, απέστειλαν προσκλήσεις στους υποψήφιους συνδιασμούς, για συναντήσεις – συζητησεις μέσω zoom με θέματα: την παρουσίαση του έργου Andros Routes, τη συνεργασία για τη διατήρηση και ανάδειξη των παλαιών πεζοπορικών διαδρομών και την περαιτέρω ανάπτυξη του πεζοπορικού τουρισμού στην Άνδρο.

Το Andros Routes συναντά τους υποψηφίους των δημοτικών συνδυασμών
Από την συζήτηση με την ομάδα Θ. Σουσούδη

Στους καιρούς που διανύουμε, έχουμε πλέον κατανοήσει όλοι, ότι στο θέμα του τουριστικού προϊόντος στο οποίο προσβλέπει σε μεγάλο βαθμό πλέον η Ανδρος, εάν ένας τόπος μπορεί να «πουλήσει» κάτι, είναι μόνο η γνησιότητά του. Το Andros Routes διαφυλλάτει τα μονοπάτια του Δήμου της Άνδρου τους δρόμους εναλλακτικού τουρισμού που αποτελούν την περιουσία της Άνδρου, την περιουσία όλων των κατοίκων της μονίμων και μη, την περιουσία του Δήμου καιζητά την αρωγή της πολιτείας, προκειμένου να κατοχυρωθούν θεσμικά και νομικά οι παλιοί ημιονικοί δρόμοιαφενός και αφετέρου να συντηρηθούν και να αναδειχθούν ως μνημεία πολιτισμού.

Το Andros Routes συναντά τους υποψηφίους των δημοτικών συνδυασμών
Από την συζήτηση με τον κ. Δ. Λοτσάρη

Με στόχο την πρόληψη μιας ενδεχόμενης δυσκολίας κι εμποδίων που μπορεί να ανακύψουν, θα ήταν ευχής έργον να κατανοήσει ο καθένας μας -αυτοδιοίκηση και δημότες- ότι οφείλουμε να συνεισφέρουμε τα μέγιστα.

Ο Καζαντζάκης στο έργο του «(«Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά») έγραφε χαρακτηριστικά «  Να ξέραμε αφεντικό τι λένε οι πέτρες, τα λουλούδια, η βροχή ! Μπορεί να φωνάζουν, να μας φωνάζουν, κι εμείς να μην ακούμε.»…

Παρακολουθείστε τις δύο συναντήσεις-zoom- με τους δύο συνδυασμούς και τους εκπροσώπους τους. Αφορά την περιουσία μας.

Περισσότερα: ANDROS ROUTES

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.