Γιάννης Κακλαμάνης: Ο δρόμος χαράχτηκε!Με την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και σε κάθε περίπτωση, η ανάδειξή μου στην κορυφή των υποψηφίων του ψηφοδελτίου μας, αποτελεί για μένα τιμή και ταυτόχρονα δέσμευση ενεργούς παρουσίας και παρέμβασης τα επόμενα χρόνια.

 Από την αρχή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου η υποστήριξη σας στο πρόσωπό μου ήταν συγκινητική και ενθαρρυντική!

Ευχαριστώ τη Χρύσα Καραγιάννη για την ευκαιρία που μου έδωσε, με την ένταξη της υποψηφιότητάς μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. 

Ευχαριστώ τις συνυποψήφιές μου Μπέτυ Κωνσταντινίδη και Χρύσα Παπαϊωάννου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε από κοινού.

Θα ήθελα να συγχαρώ την κ.Άννα Βρεττού για την εκλογή της στο επαρχείο Άνδρου και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της, με την ελπίδα να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες όλων μας για την ευημερία και την ανάπτυξη της Άνδρου.   

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ το Θεοδόση Σουσούδη για την εκλογή του ως δήμαρχος και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του με μία δημιουργική και αποτελεσματική θητεία για το σύνολο του νησιού μας.. 

Μαζί κάναμε την αρχή και σας ευχαριστώ! Ο δρόμος χαράχτηκε!     

                                                                          Γιάννης Κακλαμάνης 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.