Η Συνδρομή του Επαρχείου στους συνανθρώπους μαςΤο ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ    με την  Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ενημερώνει ότι την Τρίτη 17/10/23  στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν :

Τρόφιμα:  ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΚΡΕΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙ

Καθαριστικά: ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ  

Το σημείο διανομής είναι ο εξωτερικός χώρος του Επαρχείου  Άνδρου ( Κτήριο ΕΟΧΑκαι οι ωφελούμενοι έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν  με ηλεκτρονικό μήνυμα στο κινητό τους.

Για την παραλαβή  είναι αναγκαίο να προσκομίζετε:

α) Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο.

β)  Εξουσιοδότηση , εάν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής.

 Σημειώνουμε ότι τα προϊόντα είναι με μεγάλο βάρος οπότε θα πρέπει να έχει προβλεφθεί  ο τρόπος μεταφοράς τους.

 Παρακαλούμε να μην σταθμεύουν οχήματα στο δρόμο μπροστά  στο Επαρχείο την Τρίτη  17/10/23 από τις 8 το πρωί ως το απόγευμα της ίδιας μέρας.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.