Οι "Μαζί για την Άνδρο" κατέθεσαν ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος της 8ης Οκτωβρίου‘’Το οριακό αποτέλεσμα των εκλογών , ανάγκασε την παράταξή μας ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, να καταθέσει ένσταση.

Το οφείλουμε απέναντι στους ανθρώπους που έδωσαν μαζί μας αυτή τη μάχη.

Το οφείλουμε όμως και απέναντι στη δημοκρατική τάξη, γιατί όποια και αν είναι η δημοτική αρχή που θα αναλάβει την 1η Ιανουαρίου δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι θα σεβαστώ απολύτως την απόφαση της Δικαιοσύνης, όποια και αν είναι αυτή.

Πέρα από τις εκλογές και την εκκρεμότητα που υπάρχει και θα επιλυθεί από τη Δικαιοσύνη, το μεγάλο διακύβευμα είναι η ενότητα της Άνδρου, η ενότητα της κοινωνίας μας.

Για μένα τα επόμενα πέντε χρόνια, από όποια θέση και αν είμαι, προτεραιότητα αποτελεί η ενότητα της Άνδρου, η συνένωση και η συνεργασία των δημιουργικών δυνάμεων του νησιού για να προχωρήσουν σημαντικά έργα, για να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών.’’

Δημήτρης Λοτσάρης Δήμαρχος Άνδρου

Ερώτημα: Στις 4 Δεκεμβρίου εκδικάζεται η ένσταση. Ποιά και πώς θα είναι η επόμενη μέρα για τον Δήμο της Άνδρου, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα;

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή, αν δεν δεχόσουν την απόφαση της Δικαιοσύνης τι θα έκανες; Πραξικόπημα; Περιμένουμε την επόμενη φαεινή ιδέα σου για να μην αποδεχθείς την ήττα σου. Κύριε Λοτσάρη, έχασες κι αυτά που ισχυρίζεσαι είναι μπαρούφες που κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν πιστεύει. Οποιοσδήποτε άλλος θα αποχωρούσε αξιοπρεπώς.

  2. Όταν τα μεγάλα λόγια του Λοτσαρη , γίνονται ΚΟΎΦΙΑ .
    Τα περί μη υποβολής εντάσεως κλπ πήγαν περίπατο……..
    Φαινεται οτι η καρέκλα του Δημάρχου έχει πολύ Φ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.