(Δελτίο τύπου)

Δημήτρης Λοτσάρης: ‘’ Εμείς αναζητούμε τρόπο να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε και ο κ.Σουσούδης αναζητά τρόπους και αφορμές για να τσακωθούμε και να διχαστούμε.’’

Δ. Λοτσάρης για Θ. Σουσούδη και Σύλλογο Μηχανικών

Ο κ. Δημήτρης Λοτσάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Όπως είναι γνωστό, με δημόσια παρέμβαση μου και ενόψει της διαμόρφωσης του νομοσχεδίου για την εκτός σχεδίου δόμηση, ζήτησα από τον κ. Σουσούδη να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να συγκροτήσουμε από κοινού μια επιτροπή με τη συμμετοχή τεχνικών που θα καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την Άνδρο.

Τόνισα μάλιστα ότι δεν πρέπει να απαξιωθεί η μικρή ακίνητη περιουσία δεκάδων πολιτών της Άνδρου και να δοθεί μια ρεαλιστική και βιώσιμη λύση.

Αντί όμως να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην απάντηση του ο κ. Σουσούδης με καλεί να παραστώ την Τετάρτη το απόγευμα στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Μηχανικών Άνδρου, λες και ο ίδιος είναι Μηχανικός ή εκπροσωπεί το Σύλλογο ή αποτελεί δική του πρωτοβουλία.

Αυτό και μόνο αναδεικνύει τη βασική μας διαφορά με τον κ. Σουσούδη:  σε κάθε σοβαρό θέμα που αφορά την Άνδρο εμείς αναζητούμε τρόπο να συνεργαστούμε και να συνεννοηθούμε ενώ ο κ. Σουσούδης αναζητά τον τρόπο για να τσακωθούμε και να διχαστούμε.

Σε ότι με αφορά είναι αυτονόητο ότι θα είμαι παρών στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Μηχανικών Άνδρου, η άποψη τους και η επιστημονική τεκμηρίωση είναι πολύτιμα στοιχεία για να δώσουμε λύση στα πολεοδομικά προβλήματα της Άνδρου.

Είναι όμως εξίσου αυτονόητο ότι θα φέρω το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο επιμένοντας ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το συγκεκριμένο πρόβλημα που αφορά δεκάδες πολίτες. Να υπάρξει ενιαία πρόταση του Δήμου Άνδρου που θα διαμορφωθεί από μια Επιτροπή την οποία θα αποτελούν μηχανικοί και γνώστες του προβλήματος.

Ο κ. Σουσούδης πρέπει να αντιληφθεί ότι εμείς θα επιμείνουμε στο δρόμο της συνεννόησης και των δημιουργικών προτάσεων.

Στο δημοτικό συμβούλιο είμαστε για να αναζητούμε λύσεις και όχι για να συμμετέχουμε σε καυγάδες χωρίς αντίκρισμα.’’

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι πολύ προβλέψιμος στις αντιδράσεις του ο Λοτσαρης .
    Δεν μπορεί να ξεχάσει τον Αλαζονικό τρόπο και την Υβριστικη Συμπεριφορά που είχε επιδείξει σε Όλες τις Συνεδριάσεις των Δ.Σ. Ανδρου τόσο αυτός όσο και ο τότε πρόεδρος του Δ.Σ .
    Τον Έχουμε Πάρει Χαμπάρι, τι Καπνό Φουμαρουν αυτός και οι Συνοδοιπόροι και Υποστηρικτές του

  2. Δεν πρέπει να ξεχαστεί ότι, ,
    Ο Λοτσαρης για να αποφύγει το Πολιτικό Κόστος από αυτά που είχε υποσχεθεί για τους Δρόμους, (τις οποίες δεν τήρησε), αναγκάστηκε με ύπουλο τρόπο να στείλει στοχευμενα ερωτήματα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αποτέλεσμα να πάρει απαντήσεις οτι πρέπει να γίνουν οι Διανοιξεις Δρόμων μετά την εκπόνηση του Τοπικού Πολεοδομικου Σχεδίου Άνδρου.

  3. Κι εσύ ψάχνεις «ψύλλους στ άχυρα» Και «πετάς τη σκούφια σου για καυγά»… Έτσι θα συνεννοηθείτε για το καλό του τόπου; Τι το κακό βρίσκεις που απευθύνεται στους μηχανικούς χωρίς να είναι μηχανικός; Κι εσύ έχεις αποταθεί σε υπουργούς, όπως έλεγες, χωρίς να είσαι υπουργός…
    Και σε τελευταία ανάλυση ποιος σε εμποδίζει να φέρεις το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και γιατί δεν το φέρνεις, αλλά δημιουργείς θέμα εκ του μη όντως;
    Καιρός να σοβαρευτείς!

  4. Ο χαμένος Λευτέρης στην Σύρο……..;;?? ,εμφανίστηκε με “ποδοσφαιρικά “σχόλια στο κίτρινο ιστοτοπο επί του θέματος. !##€%&?

  5. Τι λέτε ,ο Λευτερακης όταν ήταν στα πράγματα έχει φυτέψει τον γιόκα του… .

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.