ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ:  ‘’ Ο κ. Σουσούδης συνεχίζει να ασκεί αντιπολίτευση αλλά οι πολίτες θέλουν έργα.’’

Ο κ. Δημήτρης Λοτσάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο κ.Σουσούδης , ενώ είναι Δήμαρχος, συνεχίζει να ασκεί αντιπολίτευση στη δική μας δημοτική αρχή, όπως μας έχει συνηθίσει: με τοξικότητα και ανακρίβειες.

Είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια σε σχέση με όσα ανακριβή αναφέρει στην ανακοίνωση του:

1ον) Τα χρήματα του 2024 για την εργολαβία της καθαριότητας είναι ανέγγιχτα, δεν χρησιμοποίησε από αυτά ούτε ένα ευρώ η δική μας δημοτική αρχή.

Το επαναλαμβάνω για μία ακόμα φορά.

2ον) Ο Παιδικός Σταθμός στο Κόρθι λειτούργησε με την πολύτιμη χορηγία του κ. Λαούδη, χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ ο Δήμος. Την άδεια λειτουργίας του, την έδωσε η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Εκτός εάν ο κ. Σουσούδης στρέφεται εναντίον της Διευθύντριας που υπέγραψε την άδεια.

Δεν υπάρχει δημόσιος δρόμος από τον οποίο περνούν τα παιδιά για να πάνε στην αυλή όπως λέει, υπάρχει ένας πεζόδρομος. Και απομένουν τα συνοδά έργα προστασίας που πρέπει να γίνουν από το Δήμο που έχει συνέχεια.

Γιατί εμείς δημιουργήσαμε τον Παιδικό Σταθμό στο Κόρθι και η διοίκηση του κ. Σουσούδη οφείλει να κάνει τα συνοδά έργα που προβλέπονται. Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος έχει συνέχεια.

Ο κ. Σουσούδης πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι Δήμαρχος. Ήδη βλέπει να εκτελούνται έργα που αποτελούν προϊόν μελέτης και προετοιμασίας από τη δική μας δημοτική αρχή.

Οφείλει να το ξεπεράσει αυτό , να σταματήσει να λειτουργεί αρνητικά και τοξικά για να αποπροσανατολίσει.

Οφείλει να εργαστεί, να χτίσει πάνω σε ότι θετικό βρήκε και κυρίως να αρχίσει να μελετά και να υλοποιεί δικά του έργα.

Η Άνδρος και οι άνθρωποι που ζουν σε αυτό το νησί, θέλουν να βλέπουν θετικό έργο, έχουν ανάγκη από ένα θετικό μήνυμα.’’

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά να τα πείτε στις προϊστάμενες υπηρεσίες που συνέταξαν τα έγγραφα μετά τον έλεγχο του έργου σας κι αφήστε τις αερολογίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.