Τέτοια εποχή ξεκινούν τα δημοσιεύματα που αφορούν τον τουρισμό. Όταν γίνονται αναφορές στην Άνδρο αυτό είναι εύχαριστο και ελπιδόφορο! Ο Νίκος Μουστάκας δημοσίευσε στο Facebook:

“Οι επαφές και οι συνεργασίες μας με ταξιδιωτικούς συντάκτες διεθνούς κύρους αποφέρουν καρπούς!!!
Η ‘Ανδρος κατέχει επάξια μια θέση στην ετήσια λίστα με τα καλύτερα νησιά σύμφωνα με το εμβληματικό Conde Nast Traveler!!! Η είδηση αναδείχθηκε στην Ελληνική αγορά από δεκάδες ΜΜΕ όπως In.gr, Πρώτο Θέμα, Athens Voice, Ελεύθερος Τύπος, Newmoney του Πρώτου Θέματος, iefimerida, Newsbomb, Το Βήμα, ΣΚΑΙ, Οικονομικός Ταχυδρόμος, CNN.gr και άλλα πολλά!!!”Η Άνδρος στα Best of the Greek islands του Condé Nast Traveler

«Ενεργοποιούμε τις διεθνείς επαφές μας για να προβάλλουμε στοιχεία της Άνδρου που μας καθιστούν ξεχωριστούς στο Αιγαίο. Η άγρια φυσική ομορφιά, το εύρος περιπατητικών διαδρομών, η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ο ιστορικός πλούτος μας εμπλουτίζουν ιδανικά τις ταξιδιωτικές εμπειρίες για τις οικογένειες, τα ζευγάρια και όλες τις κατηγορίες των επισκεπτών μας, προσφέροντας μεγάλο “βάθος” στις υπηρεσίες που παρέχουμε», επεσήμανε ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

ΠΗΓΗ: www.iefimerida.gr/travel

Η Άνδρος στα Best of the Greek islands του Condé Nast Traveler
Αποθήκες

Best of the Greek islands for: Walking trails and wild beaches
11. Άνδρος
Χωρισμένη από τέσσερις οροσειρές, η Άνδρος είναι πολλά νησιά σε ένα. Καταπράσινες κοιλάδες, ορμητικά ρυάκια, όμορφα χωριά και άγριες, ανεμοδαρμένες παραλίες συνδέονται με ένα καλά διατηρημένο δίκτυο μονοπατιών πεζοπορίας, καθιστώντας το νησί έναν εξαιρετικό προορισμό για όλες τις εποχές. Πολλές από τις ισχυρές ναυτιλιακές δυναστείες της Ελλάδας κατάγονται από την Άνδρο. Έχουν κληροδοτήσει το νησί με μεγάλα κτήματα, υπέροχα μουσεία και μια κομψή νεοκλασική πρωτεύουσα. Οι μαρμάρινοι δρόμοι της Χώρας είναι γεμάτοι απροσδόκητους θησαυρούς: ένας μικροσκοπικός, υπαίθριος κινηματογράφος που προβάλλει ασπρόμαυρα κλασικά, υπέροχες πίτσες και κοκτέιλ σε ένα ανακαινισμένο σφαγείο, (NeoBar Cocktails & Pizza) υπέροχα φορέματα και σανδάλια στη μπουτίκ Waikiki. Στην ενδοχώρα, υπάρχουν οχυρωμένα μοναστήρια, καταρράκτες και φανταστικές ταβέρνες όπως ο Κόσσης στον Άνω Φελλό, η Φωφώ στα Λιβάδια και το “Του Ζοζέφ” στον Πιτροφό. Και μετά υπάρχουν οι εντυπωσιακές παραλίες: από τους αμμώδεις όρμους του Ζορκού, στο Βιτάλι και στη Βόρη στη βόρεια ακτή μέχρι τα ήρεμα beach bar τις Αποθήκες και τη Χρυσή Άμμο στα δυτικά ή τη θέα στο ηλιοβασίλεμα από την παλιά ψαροταβέρνα στην Αγία Μαρίνα. Υπάρχουν επιλογές για όπου φυσάει ο άνεμος ή η διάθεσή σας. Θα μπορούσατε να περάσετε εβδομάδες στην Άνδρο και να έχετε ακόμα περισσότερα να ανακαλύψετε.

ΠΗΓΗ: www.cntraveler.com/gallery/best-greek-islands-to-visit

Επιμέλεια, φωτογραφίες: Άννα Μ. Βούλγαρη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.