Η 25η Μαρτίου στο Κόρθι

Την εθνική παλιγγενεσία γιόρτασε το Κόρθι με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία παρούσα. Τον δήμο εκπροσώπησε ο κ. Σπύρος Τσαούσης. Σημειώνει πολύ χαρακτηριστικά ο πατήρ Αντώνιος Χορευτής που για μια ακόμη φορά μας παρέχει τις φωτο-ιστορίες του:

Η 25η Μαρτίου στο Κόρθι

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ!!!!
(Εθνική εορτή Επί τη επετείω Της ελληνικής επαναστάσεως του 1821)
Τελέσαμε τον άρθρο και τη θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας θείου κηρύγματος Και δοξολογία επί την εθνική επετειω!
Η 25η Μαρτίου στο Κόρθι
Στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου όρμου Κορθίου Άνδρου το Δήμο μας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ Σπύρος Τσαουσης επίσης παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Γεώργιος Τρανακος η κ Ιωάννα Σαραβάνου ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Όρμου Θωμάς Σκαρώνης και μέλος του τοπικού Συμβουλίου Μαρία Τεντε ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου πίσω μεριάς Γεώργιος Ρομπος. Το Λιμεναρχείο εκπροσώπησε ο κ Δημήτρης Μανιδακης. Το Δεξιό ψαλτήρι μας ελαμπρυνε ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Ανδρου κ Κώστας Λιοπυρος πλαισιουμενος από τον Ιεροψάλτη του Ναού μας κ Γεώργιο Λουλούδη.
Πλήθος Μαθητών Δασκάλων Καθηγητών και Γονέων των Εκπαιδευτηριον της Περιοχής μας!
Η 25η Μαρτίου στο Κόρθι
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.