ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: ‘’ Ο κ.Σουσούδης έχει δύο επιλογές: ή να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εφόσον έχει στοιχεία για παράνομες αναθέσεις ή να ανακαλέσει όσα είπε.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

‘’ Ο κ.Σουσούδης επιμένει να ‘’ρίχνει’’ λάσπη στον ανεμιστήρα, μιλώντας για παράνομες απευθείας αναθέσεις από τη δική μας δημοτική αρχή.

Εφόσον έχει στοιχεία για παράνομες αναθέσεις γιατί δεν προσφεύγει στη Δικαιοσύνη;

Στην πραγματικότητα ούτε στοιχεία έχει ούτε η δημοτική μας αρχή συνδέθηκε ποτέ με έκνομες ενέργειες και πράξεις στη διαχείριση του δημοτικού χρήματος.

Όλες οι πράξεις , οι ενέργειες, οι δράσεις και τα έργα της δημοτικής μας αρχής, ήταν αναρτημένα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ενώ ελέγχθηκαν πλήρως από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

Καλούμε τον κ.Σουσούδη είτε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη αν έχει έστω και το παραμικρό στοιχείο  είτε να ανακαλέσει όσα είπε για παράνομες αναθέσεις. Αν δεν το κάνει, θα υπάρχουν συνέπειες σε πολιτικό και όχι μόνο επίπεδο.’’

Είμαστε στο δημοτικό συμβούλιο με διάθεση συναίνεσης, με προτάσεις αλλά και πρόθεση να στηρίξουμε σωστές αποφάσεις και πρωτοβουλίες.

Δεν είμαστε όμως διατεθειμένοι να ανεχθούμε συκοφαντίες και αθλιότητες.

Επιτέλους, η Άνδρος πρέπει να αφήσει πίσω της την εμπάθεια, την τοξικότητα και το μίσος’’

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άρχισε τα Μεγάλα, Ψευτικα Λόγια και τις Υπερβολές για τις Εντυπώσεις.
    Για τις Παράνομες Κατατμήσεις και τις Απευθείας Αναθέσεις με Διαπραγμάτευση των ποσών της τάξεως 500.000 μέχρι 1.000.000 !!!! €€€€
    Έχει μα μας Πει Κάτι ο Λοτσαρης ;;;;????

    • Μα σου είπε, δεν το διάβασες??? Αν έχεις στοιχεία για όλα αυτά που τον κατηγορείς, να προσφύγεις στη Δικαιοσύνη…Εχεις τα κότσια??? Ή μόνο κούφια λόγια ως συνήθως?????……@@@@###***####!!!!!!

    • Εμένα ρωτάς; Είπαμε αν έχεις στοιχεία για όσα σοβαρά κατηγορείς τον Λοτσάρη, τότε να τα καταθέσεις στη Δικαιοσύνη, αλλιως δεν είσαι τίποτα παραπάνω από μία τρολ κοτούλα με εμμονές που το μόνο της ταλέντο είναι να συκοφαντεί και να λασπωνει με την κουκούλα του ανωνυμου πληκτρολόγου……κοκοκοκο……….!!!!!!!!!!!@@@@@@@……………

    • Έχεις κάποιο πρόβλημα στην κατανόηση και δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε;;; Σου είπα εγω δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς, εσύ που λες πως τα γνωρίζεις όλα, να τα καταθέσεις επίσημα αν έχεις τα κότσια……κοκοκοκο………!!!!!!!!!!@@@@@@@!!!!!!!!!

  2. Είπε ο Γάιδαρος τον Πετεινό Κεφάλα…… !!!!
    Τα €€€€€ ποιος ……… ;;;;????

    • Εμπρός λοιπόν πες μας όλα όσα ξέρεις να τα μάθουμε κι εμείς. ΠΟΙΟΣ έκανε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ….Καθαρά και ξάστερα δίχως υπονοούμενα….Κρεμόμαστε από τα χείλη σου….Εμπρός……..!!!!!!!!!!!!

    • Αυτό είναι το καθαρά και ξάστερα χωρίς υπονοούμενα;;;;????? Αμα λέω εγώ για κοτούλες με κουκούλες κάτι ξέρω…..Μέχρι εκεί σου βαστάει……..!!!!!

    • Μάλλον στον εαυτό σου πάει το καλσόν που φοράς την κουκούλα για να συκοφαντείς εκ του ασφαλούς και δεν έχεις τα κότσια ούτε να γράψεις ξεκάθαρα αυτό που υπονοείς….Κάτσε κλώσσα λοιπόν τα αυγουλάκια σου……!!!!!!

  3. Βγάλε τις τσιμπλες απο τα μάτια και το κερί από τα αυτιά σου , μήπως και δεις και ακούσεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά .

    • Ποια πράγματα ακριβώς;;; Αυτά που δεν τολμάς ούτε εσύ να γράψεις;;;??? Βγάλε την κουκούλα σου καλή μου……

    • Όταν μιλάς για χολή και τοξικότητα ρίξε ένα βλέμμα στον καθρέφτη σου…..αν δεις μια κότα λειράτη μην τρομάξεις!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.