Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: ‘’ Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι εντολοδόχος μιας παράταξης ή του Δημάρχου. Οφείλει να λειτουργεί ενωτικά και δημοκρατικά.’’

“Η δημοκρατική και συνθετική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου είναι υπόθεση όλων μας αλλά κυρίως της Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Σε αυτή τη νέα περίοδο προσήλθαμε όλοι με διάθεση συνεργασίας.

Η διάθεση αυτή αποτυπώθηκε στο γεγονός ότι η παράταξή μας ψήφισε ως Πρόεδρο την κ.Τσατσομοίρου, θέλοντας να σηματοδοτήσει την ανάγκη συναίνεσης και συνεννόησης.

Δυστυχώς , η κ.Τσατσομοίρου με τη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει εντός του δημοτικού συμβουλίου, δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται την ανάγκη της συναίνεσης και της συνεννόησης.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι ο ρόλος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι συνθετικός.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι εντολοδόχος μιας παράταξης ή του Δημάρχου, πρέπει να εκφράζει με τη συμπεριφορά του όλη την κοινωνία και να αντιμετωπίζει με όρους ισότητας όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε, αυτή η ανακοίνωση να αποτελέσει ευκαιρία προβληματισμού για την κ. Τσατσομοίρου και να αντιληφθεί ότι είναι Πρόεδρος και με την ψήφο της αντιπολίτευσης αλλά κυρίως ότι οφείλει να λειτουργεί δημοκρατικά και κυρίως ενωτικά.’’

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.