Σχεδόν το είχαμε ξεχάσει, πως υπήρχε γήπεδο τέννις στην Άνδρο. Είναι ευχάριστο για όλους τους ενασχολούμενους να συντηρείται ο χώρος άθλησης και να αποκαθίστανται οι ζημιές. Σε κάθε περίπτωση η διοργάνωση tennis camp στο νησί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και οι δηλώσεις για πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου, μόνο θετικές μπορεί να είναι για τον τόπο μας.

Συντήρηση, επισκευή γηπέδου τέννις.
“Άλλη μια γηπεδική εγκατάσταση στην Άνδρο μας «έζησε» την εγκατάλειψη και την πλήρη αδιαφορία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Αυτό το «στολίδι» που δημιουργήσαμε κατά τη θητεία μας 2014-2019 για τα παιδιά μας προκειμένου να έχουν χώρους κατάλληλους να δραστηριοποιούνται, το γήπεδο τένις στο Παραπόρτι Χώρας, βρίσκονταν σε παρακμή εξαιτίας της εγκατάλειψης, καθώς επί τέσσερα χρόνια δεν συντηρήθηκε, δεν λειτούργησε και δεν αξιοποιήθηκε.
Εξάλλου η «συνταγή» της προηγούμενης διοίκησης ήταν μία: «Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο να μη κάνεις τίποτα και να λες ότι κάνεις πολλά!».
Συντήρηση, επισκευή γηπέδου τέννις. Συντήρηση, επισκευή γηπέδου τέννις. Συντήρηση, επισκευή γηπέδου τέννις. Συντήρηση, επισκευή γηπέδου τέννις.
Το φωτογραφικό υλικό ως αδιάψευστος μάρτυρας, αναδεικνύει τις ευθύνες της διοίκησης Λοτσάρη.
Συντήρηση, επισκευή γηπέδου τέννις.
Προχωρήσαμε άμεσα στις απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες του γηπέδου, ώστε να είναι κατάλληλο προς χρήση. Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκαν όλες οι ζημιές στο γήπεδο και καθαρίστηκε ο χώρος πέριξ αυτού.
Η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.
Στόχος μας είναι, να πραγματοποιούνται τουρνουά και καμπ αντισφαίρισης.
Προς τούτο, ξεκινάμε άμεσα και με μεγάλη μας χαρά, σας περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο 1/6 και 2/6 (Σαβ. ώρες 09:00 – 14:00, 17:00 – 20:00 και Κυρ. 09:00-12:00) στο «Τennis Camp» που διοργανώνουμε για πρώτη φορά στο νησί μας σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια αντισφαίρισης Μίνα Καπλάνη.
Συνεχίζουμε με προγραμματισμό και σοβαρότητα”!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.