Γράφει ο δήμαρχος Θ. Σουσούδης στον προσωπικό του λογαριασμό:

 
Θ. Σουσούδης: μπροστά και για τα σχολεία μας“ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΣΣΑΡΙΑΣ
Τα παιδικά χαμόγελα η προθυμία των δασκάλων που είδαμε σήμερα στο Νηπιαγωγείο Μεσσαριάς μας γέμισαν χαρά.
Πιο πολύ όμως μας γέμισαν ευθύνη.
 
Θ. Σουσούδης: μπροστά και για τα σχολεία μαςΜε αίτημα χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Αθηνά», προχωράμε στις απαραίτητες μελέτες για τις εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης του κτιρίου.
Στο ίδιο πρόγραμμα θα υποβληθούν μελέτες προτάσεις για να γίνουν εργασίες βελτίωσης στα Δημοτικά Σχολεία, Μπατσίου και Όρμου Κορθίου.
Προχωράμε μπροστά και για τα σχολεία μας, με όραμα, με ευθύνη, με έργα.”
 
Η εκπαίδευση και η διαπαιδαγώγηση του νεο-έλληνα είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας του. Ας κάνουμε το ελάχιστο χρέος μας για τις επόμενες γενιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.