Άμεση επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην διάνοιξη του επαρχιακού δρόμου

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ημέρες στο νησί ξερίζωσαν ακόμη και δέντρο που έπεσε στον επαρχιακό δρόμο Βακονίου με αποτέλεσμα τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα 15/7 να διακοπεί η κυκλοφορία.

Άμεση επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην διάνοιξη του επαρχιακού δρόμου

‘Αμεση ήταν επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην κλήση του Αντώνη Κουτσούκου οι άνδρες του οποίου οποία “καθάρισαν” τον δρόμο δίνοντάς τον και πάλι στην κυκλοφορία. 

Με δεδομένο την επικράτηση των ισχυρών ανέμων τουλάχιστον μέχρι της επόμενη Τρίτη, κσλό είναι να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Παρών στο συμβαν ο Έπαρχος Δημήτρης Λάσκαρης, οι διερχόμενοι, η Πυροσβεστική και ο Αντώνης Κουτσούκος που με προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέγραψε το γεγονός ως ο καλύτερος ρεπόρτερ.

Δείτε το video: https://www.facebook.com/u.shop.andros/videos/630514164731320

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.