Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα προσωπικά να συμμετέχω στη διοικητική μεταρρύθμιση που συντελείται στην Ελλάδα και υποχρέωση απέναντι στους Ανδριώτες να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Άνδρος Μπροστά».

Μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω υπηρεσίες στον τόπο μου με τον πληρέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο μαζί με όλους τους άξιους της Άνδρου, σε μία εποχή αλλαγών και ανακατατάξεων που απαιτεί ενωτική, συντονισμένη και αποτελεσματική δράση όλων των υγειών δυνάμεων.

Με νέα δυναμική, τόλμη και αποφασιστικότητα, με κύρος, ήθος, υψηλό φρόνημα και αγάπη για τον τόπο μας, με συνέπεια και δικαιοσύνη, γνώσεις και ικανότητες, με εμπειρία στα κοινά και μεράκι, με θέληση και επιμονή, με όραμα, προγραμματισμό και διαφάνεια, με ιδέες και όρεξη για σκληρή δουλειά, με συλλογικές διαδικασίες, με αξιοκρατία, με πρόγραμμα, νέους αλλά και συνεχιζόμενους στόχους και ορθολογική διαχείριση, με ετήσιες λαϊκές συνελεύσεις, τοπικά δημοψηφίσματα και συλλογικές αποφάσεις.

Όσοι θα συμμετέχουμε στο συνδυασμό «Η Άνδρος Mπροστά» θέτουμε τους εαυτούς μας στη διάθεση των δημοτών και του τόπου μας διαθέτοντας πλήρη γνώση της περιοχής μας, για το περιβάλλον και τους ανθρώπους, των πλεονεκτημάτων και των αναγκών, των ιδιαιτεροτήτων και των ιδιομορφιών ολόκληρου του νησιού. Προσωπικό μου μέλημα θα είναι ο συντονισμός εκείνων που οι Ανδριώτες θα επιλέξουν για τη διοίκηση και εκπροσώπηση του νησιού.

Θα δουλέψουμε με ιεραρχημένες προτεραιότητες στο Δήμο μας συνολικά και σε κάθε Τοπική Κοινότητα ξεχωριστά. Με αντικειμενικότητα και διαφάνεια στην κατανομή των πιστώσεων και με λύσεις υπεύθυνες στα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες του κάθε Δημότη μας.

Ο συνδυασμός αποτελείται από πολίτες όλων των κομματικών παρατάξεων, άξιους, ικανούς, έμπειρους στα κοινά αλλά και νέους που όλοι μαζί εγγυώνται τη σταθερότητα, τη συνέχεια αλλά και την ανανέωση, αποφασισμένους να προσφέρουν με κάθε τρόπο και να διεκδικούν αποτελεσματικά από την εκάστοτε κεντρική εξουσία, διότι μοναδικός μας στόχος και σκοπός είναι να υπηρετείται ο Δήμος μας επάξια και ανεξαρτήτως της πολιτικής συγκυρίας. Η θερμή υποστήριξή σας και η πρόθυμη συμμετοχή σας στο συνδυασμό μας θα αποτελέσει τη βάση για μία δυνατή και διαρκή συνεργασία, ώστε μόνιμα να είναι «Η Άνδρος Μπροστά».

Με τιμή

Ιωάννης Μαλταμπές

Άνδρος14Απριλίου 2010

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.