«Smart casual», με ανεπιτήδευτη απλότητα, λιτούς και λειτουργικούς χώρους, προσιτής πολυτέλειας το villa Korthi επαναλειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Μάϊρα Αστρά, που έδωσε στο παλιό ξενοδοχείο το δικό της στίγμα της φρεσκάδας ενός νέου ανθρώπου και της ανανέωσης ενός σύγχρονου επιχειρηματία.

Το villa Korthi  ανακαινισμένο πλήρως υλοποιώντας μια ιδέα της Μικέλλας Βαράγκη και διακοσμημένο με προτάσεις της Ρόζυ Βαράγκη διαθέτει 10 δίχωρα διαμερίσματα, όλα  με κλιματισμό και αυτόνομη θέρμανση, πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι και υπέροχη θέα στη θάλασσα ενώ στο πίσω μέρος του κτιρίου ένας καταπράσινος κήπος προσφέρει στο ένοικο την αίσθηση του φιλόξενου ανδριώτικου σπιτιού. Βρίσκεται εντός του οικισμού του Όρμου Κορθίου, απέχει μόλις 25 μέτρα από την παραλία και έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σύγχρονου και απαιτητικού τουρίστα ή παραθεριστή..

  Το συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων villa Korthi  ολοκλήρωσε την κατασκευή του στο τέλος της δεκαετίας του 80 με αρχές της δεκαετίας του 90. Αρχικά λειτούργησε υπό την εποπτεία του ιδιοκτήτου κ. Πολυχρόνη Ζαγοραίου. Ο Πολυχρόνης πριν από κάποια χρόνια απεβίωσε και η οικογένεια του, η οποία διαμένει μονίμως στην  Αμερική δεν επαναλειτούργησε το συγκρότημα, με αποτέλεσμα αυτό να μένει κλειστό από του θανάτου του ιδιοκτήτου μέχρι το 2010.

Η Μάϊρα Αστρά ήλθε σε συμφωνία με την σύζυγο του Πολυχρόνη, Ειρήνη Ζαγοραίου και ανέλαβε την ευθύνη της επαναλειτουργίας του villa Korthi από το 2011. Η Μάϊρα Αστρα απόφοιτος του  Deree College στους τομείς  sales, marketing and business administration είναι αντιπρόεδρος της Triaena Tours & Congress a.e. και εκπροσωπεί την εταιρία σε όλες τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και συναφή συνέδρια.

Κόρη του Ντίνου και της Ματίνας Αστρά η Μάϊρα γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα, είναι παντρεμένη με το Νίνο Μαρίνο και έχει δυο γιους τον Κωνσταντίνο και το Νικόλα 12 και 11 χρονών αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.