Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) μετά από τις τρείς sold out βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα, ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία και επισκέπτεται την Άνδρο, στις 8 Αυγούστου 2015 για μια μοναδική συναυλία. Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί όλους σε ένα ακόμα μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να στήνει με σίγουρη επιτυχία. Με τη γνώριμη πλέον θετική ενέργεια που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα επί σκηνής, το χιούμορ αλλά και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του, ο Κωστής Μαραβέγιας μάς παρασύρει στους ρυθμούς μιας γιορτής που δεν τελειώνει ποτέ.

Μια ανεπανάληπτη βραδιά, μια ακόμη εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους, όπως και οι προηγούμενες μια πολύ ανεβαστική και γλυκιά διάθεση! Με τη δύναμη της μουσικής και της αγάπης, όπως και ο ίδιος πάντα λέει, μοιράζεται με το κοινό όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, με απαραίτητη πάντα τη θετική διάθεση και τη συμμετοχή του κόσμου.

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” και πολλά από όσα είπε στις τρεις ξεχωριστές βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Σταρίδας (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Κωσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο).

Opening Act: Κατερίνα Πολέμη! Maraveyas ilegal live στην Άνδρο.

Σάββατο 8 Αυγούστου Εμπειρίκειον Γυμναστήριο Χώρας Άνδρου

Τιμές Εισιτηρίων 10ε στη προπώληση, 13ε στη πόρτα

Προπώληση Εισιτηρίων: Super Market Γονέος σε όλη την Άνδρο, Ναυτικό Πρακτορείο Πλόες στη Χώρα Άνδρου, Πρακτορείο Στυλιανού στο Γαύριο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.