Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή ποσού συνολικού ύψους 18,3 εκατ. ευρώ στους καταναλωτές ρεύματος στις περιοχές όπου είναι εγκατεστημένες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης εγκρίνεται η διάθεση των ποσών που έχουν συγκεντρωθεί από σταθμούς ΑΠΕ που βρίσκονται σε μία ή περισσότερες δημοτικές ή τοπικές κοινότητες, για τα έτη 2010-2014.

Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί για τη χρονική περίοδο από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2014 -συνολικά 18.310.331,08 ευρώ- θα αποδοθεί μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές των δημοτικών ή τοπικών κοινοτήτων εντός των διοικητικών ορίων των οποίων λειτουργών οι σταθμοί ΑΠΕ. Τα ποσά θα αναρτηθούν σε Πίνακα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς η απόφαση προβλέπει διορία ενός μηνός για την υποβολή τυχόν ενστάσεων.

Να σημειώσουμε πως το ποσό που αντιστοιχεί στην Τοπική Κοινότητα Μακροταντάλου ανέρχεται σε 16.992,75 ευρώ.

androsportal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.