Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014 – 2020, πράξεων  που αφορούν στην αντιμετώπιση κινδύνων και καταστροφών και στην προμήθεια εξοπλισμού αντιπυρικής προστασίας (πυροσβεστικών οχημάτων),  απευθύνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Η πρόσκληση έχει ως αποδέκτη το Πυροσβεστικό Σώμα, ως δυνητικό δικαιούχο, για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων)  της κατηγορίας «Αντιμετώπιση κινδύνων και καταστροφών – προμήθεια εξοπλισμού αντιπυρικής προστασίας», προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα  Προτεραιότητας 3 – «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Ειδικότερα, η πρόσκληση αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού αντιπυρικής προστασίας, κυρίως πυροσβεστικών οχημάτων  διαφόρων τύπων, για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος στα νησιά της Περιφέρειας.

Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη για την πρόσκληση αυτή, ανέρχεται σε 3.000.000 € και προέρχεται από πόρους του ΕΤΠΑ.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων είναι από τις 16.2.2016 έως τις 16.3.2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.