Η αποστολή του Ν.Ο.Α. στον Όμιλο πριν ταξιδέψει για Ρόδο.

Με επτά (7) κύπελλα, εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και αξιοσημείωτη παρουσία όλης της αποστολής του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, με πέντε (5) παιδιά πιθανότατα, στην πρόκριση για την “εθνική” ομάδα, στους αγώνες του Απριλίου στην Ραφήνα, επιστρέφουν μεθαύριο 27.3.2019 στην Άνδρο τα παιδιά του Ν.Ο.Α. που συμετείχαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist και Laser 4,7, που πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο το τριήμερο 23-25 Μαρτίου 2019.

Οι αγώνες έγιναν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες με τα παιδιά του Ν.Ο.Α. να αγωνίζονται σε 5 κούρσες στην κάθε κατηγορία.

Οι 7 διακρίσεις!!!

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές του Ν.Ο.Α. κ.κ. Σταυρίδης Φώτης, Καλπάκη Πηγή, Γκανιάτσας Χάρης. Οι 15 συνολικά αθλητές που ταξίδεψαν στην Ρόδο ήταν 5 Laser με τους: Καραουλάνη Ελίζα, Μήλα Μαριλένη, Βιδάλη Χαρίκλεια, Βαλμας Νίκος, Γρηγοριάδη Μάριο και 10 Optimist τους: Μπατη Λεμονιά, Καραουλάνη Σοφία, Μπατή Ζαννή, Μαργέτη Νίκο, Τικόπουλο Στέλιο, Σαρρή Νίκο, ΚαλλιβρούσηΤζώρτζη, Στρατή Μάρκο, Βασιλικό Γιώργο, Βασιλικό Θοδωρή.  

Ρόδος Περιφερειακό πρωτάθλημα Optimist, Laser 4.7 2019

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πολυπληθέστερη αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου σε πρωτάθλημα, γεγονός που αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στο ναυταθλητισμό με προεξάρχον το αθλημα της ιστιοπλοίας στο νησί μας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.