“Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 στις 12:00 ώρα θα πραγματοποιηθεί από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου, άσκηση ευρείας έκτασης με την ονομασία «ΥΓΡΟ ΠΥΡ 2019«, με αντικείμενο την αντιμετώπιση τροχαίου ατυχήματος σε πρατήριο υγρών καυσίμων με πρόκληση πυρκαγιά, στον χώρο των εγκαταστάσεων του πρατηρίου υγρών καυσίμων «BP»

Η άσκηση διεξάγεται στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης, της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού που υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου και της συνεργασίας με τους φορείς που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση παρόμοιων συμβάντων.

Θα λάβουν μέρος, πέραν των πυροσβεστικών δυνάμεων η Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου, Αστυνομία , Λιμενικό , ΕΚΑΒ , ΔΕΔΔΗΕ.

Σκοπός της άσκησης είναι η ετοιμότητα του προσωπικού, η εξοικείωση στον τρόπο χειρισμού διασωστικών σειρών, καθώς και η απόκτηση γνώσεων πάνω στην αντιμετώπιση εκτεταμένων συμβάντων όπου απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί. Επικεφαλής και συντονιστής της άσκησης είναι ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου Υποπυραγός Παπαϊωάννου Χρήστος.

Ο Διοικητής Χριστόδουλος Δ. Παπαμιχαήλ Αντιπύραρχος

Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.