Πυρκαγιά στα Ρέματα. Προληπτική εκκένωση της περιοχής με απόφαση του Δήμου Άνδρου.

Πυρκαγιά στα Ρέματα. Προληπτική εκκένωση της περιοχής
Photo: Δημοσίευση: https://www.facebook.com/dimitris.lotsaris.58
Λίγο πριν ξεκινήσει η ανιτπυρική περίοδος ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα η φωτιά στα Ρέματα της Άρνης, έναν τόπο μοναδικής ομορφιάς και πράσινου. Η πρώτη σκέψη των παλαιότερων όταν μάθαμε για τη φωτιά πήγε στον Μιχάλη Χαλά που “έτρεμε” τον κίνδυνο της πυρκαγιάς στην περιοχή, “Την μικρή Ελβετία“, όπως την αποκαλούσε.
Τα εναέρια μέσα που επιχείρησαν στην περιοχή μαζί με τα επίγεια φαίνεται να πρόλαβαν τα χειρότερα. Ας σημειωθεί ότι στο σημείο έχουν σπεύσει η Πυροσβεστική, ο ΣΕΔΑ και εθελοντές.
 

Η Ανακοίνωση Εκκένωσης

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 4.4.2021

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ – ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ
Παρακαλούμε τους κατοίκους του χωρίου των Ρεμάτων όπως εκκενώσουν τις οικίες τους λόγω μεγάλης πυρκαγιάς και προβλημάτων με τον καπνό που έχει εξαπλωθεί στην περιοχή. Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες σταθμευμένων οχημάτων ν’ απομακρύνουν ΑΜΕΣΑ τα Ι.Χ. τους από την περιοχή. Στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Σ.Ε.Δ.Α., ενώ έχουν κληθεί και εναέρια μέσα.
Για ό,τι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε.
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.