Μην ξεχάσετε απόψε στην “Αδαμαντία” ο Διονύσης Ματαράγκας. Το μελτέμι κόπασε. Όλα συντελούν σε μια βόλτα “πολιτισμού”, στο Νειμποριό. Οι άνθρωποι της θάλασσας δεν μπορεί να λείπουν από την έκθεση του καλλιτέχνη. 

 

Μην ξεχάσετε απόψε στην "Αδαμαντία" ο Διονύσης Ματαράγκας

Ο ναυπηγικός καλλιτέχνης Διονύσης Ματαράγκας υιοθετώντας μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη τεχνοτροπία δραστηριοποιείται στην γλυπτική και στις γλυπτοζωγραφικες κατασκευές και επιλέγοντας προσεκτικά τα υλικά του που ειναι ξύλα, μέταλλα και χρώματα δημιουργεί επιβλητικά εργα που προσδίδουν έναν έντονο δυναμισμό.

Μην ξεχάσετε απόψε στην "Αδαμαντία" ο Διονύσης Ματαράγκας

Έργα εμπνευσμένα από την θάλασσα με καράβια αραγμένα στην στεριά ή καταμεσής στο πέλαγος μαρτυρώντας τα μυστικά τους και τις περιπέτειες τους.

 

 

 

 

Από σήμερα 16 Αυγούστου εως και τις 28 στον χώρο τέχνης και μάθησης Αδαμαντία στην Χώρα της Άνδρου.

Μην ξεχάσετε απόψε στην "Αδαμαντία" ο Διονύσης Ματαράγκας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.