Υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης της προμήθειας και τοποθέτησης 4 πυλώνων φωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Χώρας.

Η δράση είναι προϋπολογισμού 248.000,00€ και καλύπτεται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο συμβατικός χρόνος ολοκλήρωσης ανέρχεται σε 9 μήνες.
 
Αντικατάσταση πυλώνων φωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας.
Οι δηλώσεις Δ. Λοτσάρη
 
“Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας βρεθήκαμε μπροστά σε ένα διαλυμένο και εγκαταλειμμένο Στάδιο που από καιρό είχε σταματήσει να είναι το κόσμημα του νησιού και έδειχνε σαφή σημάδια εγκατάλειψης με πεσμένους και σβηστούς πυλώνες, κατεστραμμένα καθίσματα, σκουριασμένη περίφραξη διαλυμένο ταρτάν κ.α.
 
Αντικατάσταση πυλώνων φωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας.
Τέθηκε αμέσως η προτεραιότητα συντήρησης και εκσυγχρονισμού του Σταδίου και των λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων.
 
Αντικατάσταση πυλώνων φωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας.
 
Συντάχθηκε μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και εξασφαλίστηκε τον Δεκέμβριου του 2020 με την 748-04-12-2019 η σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Πολιτισμού-Γ.Γ. Αθλητισμού.
 
Αντικατάσταση πυλώνων φωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας.
 
Η απόφαση χρηματοδότησης της δράσης ελήφθη τον Μάρτιο του 2020 (15907/04-03-2020 ΑΔΑ: 6ΞΠΟ46ΜΤΛ6-Φ6Σ) από την Διεύθυνση Οικονομικών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών
Προχωράμε, γυρίζοντας σελίδα , με παρεμβάσεις που θα αλλάξουν τα επόμενα χρόνια την εικόνα της Άνδρου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.