Το τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης και εμψύχωσης του Δήμου Άνδρου παραμένει  ενεργό, στο πλαίσιο της λειτουργίας των υπηρεσιών του για την κοινωνική φροντίδα και αλληλεγγύη. Όσοι πολίτες του νησιού μας βρίσκονται σε καραντίνα λόγω covid-19 μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2282022021 με σκοπό:

  • Να γίνεται καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών των κατοίκων που αδυνατούν ή ΔΕΝ επιτρέπεται να μετακινηθούν (υπενθυμίζεται ότι η δαπάνη για φάρμακα ή είδη πρώτης ανάγκης θα επιβαρύνει τους αιτούντες, σύμφωνα με Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ).
  • Διασύνδεση με και ενημέρωση σε ομάδες εθελοντών, όπως ΣΕΔΑ ή και στελέχη του προγράμματος ΒΒΣ, στις κατά τόπους κοινότητες, για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.
  • Καθοδήγηση και ενημέρωση για τα τηλεφωνικά κέντρα άμεσης βοήθειας και υποστήριξης, όπως ΣΕΔΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΚΑΒ, ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ.
  • Ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση από τα στελέχη του προγράμματος ΒΒΣ, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της κρίσης σε επίπεδο δημόσιας υγείας, λόγω της covid-19.

 Τηλέφωνο γραμμής υποστήριξης: 2282022021

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00  – 13:00

Παρακαλείστε για συνετή και συνειδητή χρήση της τηλεφωνικής γραμμής στήριξης, για την ορθότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, που χρήζουν ανάγκης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

          Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ                      ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ – ΚΟΖΑΝΙΤΗ   

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.