Με πλωτό σκάφος του  Λ.Σ. διακομίστηκε στις 04:30 το πρωί της Κυριακής 6, Μαρτίου 17 χρόνος δικυκλιστής. Ο νεαρός νωρίτερα (01:30) μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τραυματισμένος από πτώση μηχανής στην οποία επέβαινε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τροχαίο και μεταμεσονύχτια διακομιδή τραυματία
Photo: ΕΚΑΒ Άνδρου FB

Με την έγκαιρη επέμβαση του προσωπικού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε θεραπευτήριο των Αθηνών για περαιτέρω έλεγχο.

Για μια ακόμη φορά οι αρχές, το ΕΚΑΒ και το προσωπικό του Κ.Υ.Α. στάθηκαν επάξια στο καθήκον τους, ενώ το Λιμεναρχείο Άνδρου και πάλι απέδειξε τον κοινωνικό ρόλο του.

Καλή και γρήγορη ανάρρωση στον 17 χρόνο τραυματία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.