Οι αφίξεις του Πάσχα, η σύγκριση και οι προβλέψεις για την Πρωτομαγιά
Ένα λιμάνι γεμάτο αυτοκίνητα έτοιμα προς αναχώρηση το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, μαρτυρούν το μεγεθος του αριθμού των αφίξεων των επισκεπτών του Πάσχα. Photo: Στέλιος Βαρθολομαίος

Με 1592 λιγότερους επιβάτες από το 2019 η Άνδρος κατάφερε φέτος να είναι στην λίστα με τους top προορισμούς θα “βουλιάξουν” μέχρι και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Όπως μας πληροφόρησε το Λιμεναρχείο Άνδρου οι αφίξεις έχουν ως εξής:

Οι αφίξεις του Πάσχα, η σύγκριση και οι προβλέψεις για την Πρωτομαγιά

Οι προβλέψεις για την Πρωτομαγιά όπως αναδημοσιεύεται από το iefimerida

“Οι νησιωτικοί προορισμοί αναμένεται να έχουν την τιμητική τους και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

Στην Άνδρο το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 240€ έως 300€. Η ανώτερη τιμή αφορά κατοικίες στη Χώρα 40τμ-60τμ, ενώ οικονομικότερες είναι οι κατοικίες των ιδίων χαρακτηριστικών στον Όρμο Κορθίου (παραθαλάσσιο χωριό στη νοτιοανατολική ακτή της Άνδρου) και στο Κυπρί. Τη δεδομένη χρονική στιγμή στο νησί διατίθενται προς μίσθωση 66 κατοικίες από το σύνολο των 458 κατοικιών που είναι εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το ποσοστό προ-κρατήσεων για το τριήμερο του Πάσχα άγγιξε το 86%.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.