Τα κακά μαντάτα της δημοσκόπησης και οι γκάφες στην υπόθεση “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ“, οδήγησαν τον Δ. Λοτσάρη σε κινήσεις πανικού και τελικά τον εγκλώβισαν σε αδιέξοδο.

Το τερμάτισε δε, με την διαβίβαση αβάσιμης αναφοράς του στον εισαγγελέα για να καλύψει τις δικές του παραλείψεις, δείχνοντας έτσι για άλλη μια φορά το “ποιόν του ανδρός”

Οι λάθος κινήσεις και το αδιέξοδο:

1. Δεν συγκάλεσε ΠΟΤΕ δημοτικό συμβούλιο από το ξεκίνημα της θητείας του, προκειμένου να ορίσει ως όφειλε 5μελή Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής ή τουλάχιστον να επικαιροποιήσει και εξουσιοδοτήσει την παλιά. Οταν μάλιστα εξουσιοδοτήθηκε η ΓΣ από το ΔΣ (μόλις το 2022) και έλαβε αποφάσεις για το πέρας της εκκαθάρισης, την “ξήλωσε” σε μια νύχτα, αδιαφορώντας για την περαιτέρω καθυστέρηση που θα προκαλούσε.

2. Δεν πλήρωνε πεισματικά τον έναν εκ των δύο εκκαθαριστών-ορκωτών, ενώ και οι δύο έκαναν την ίδια δουλειά.

3. Δεν ΑΝΑΝΕΩΣΕ για ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, 9/2019 με 7/2022, την Σύμβαση Εργασίας στους εκκαθαριστές, προκειμένου να δουλέψουν απερίσπαστοι. Για τον σκοπό αυτό είχαν προϋπολογιστεί χρήματα 17.360 ευρώ από την διοίκησή μας το 2019.

4. Παρότι δεν ανανέωσε τη σύμβαση εργασίας με τους εκκαθαριστές, είχε ενημέρωση, τακτική αλληλογραφία και συνομιλίες από το 2019, με τους εκκαθαριστές- ορκωτούς για τα θέματα της Αναπτυξιακής, δίχως να ενημερώσει ως όφειλε τους δημοτικούς συμβούλους και τα μέλη της ΓΣ της Αναπτυξιακής.

5. Γνωρίζει τις τελεσίδικες αποφάσεις κατά της Αναπτυξιακής ήδη από το 2020 και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ και έτσι έχει την αποκλειστική ευθύνη για την μη πληρωμή των προμηθευτών, τους οποίους κρατά σε ομηρία. Αποκρύπτοντας τα γεγονότα και την τριετή αδιαφορία του ο Δήμαρχος επιχειρεί να μετακυλίσει τις ευθύνες του.

6. Μετά από δυόμιση χρόνια απραξίας του, ΑΥΤΟΔΙΟΡΊΣΤΗΚΕ μόνος εκπρόσωπος της ΓΣ, αλλάζοντας τους εκκαθαριστές -Ορκωτούς Ελεγκτές που είχαν ΟΜΟΦΩΝΑ οριστεί από το ΔΣ και τους αντικατέστησε με λογιστές της αρεσκείας του, καταλύοντας κάθε έννοια διαφάνειας, δημοκρατίας και χρηστής διοίκησης

7. ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ!!!, Απέκρυψε και εξαφάνισε από το βίντεο του ΔΣ της 22ας Φεβρουαρίου 2022, όλη την συνομιλία των δημοτικών συμβούλων για το 9ο θέμα, περί Αναπτυξιακής….

8. Με την αδιαφορία και την αδράνεια του στέρησε από το Δήμο, τη δυνατότητα να πληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της Αναπτυξιακής προς προμηθευτές κλπ από ΤΡΙΕΤΙΑΣ και μάλιστα με ευνοικούς όρους και επιχορήγησεις από το ΥΠΕΣ που ίσχυαν στα τελευταία τρία χρόνια.

9. Δεν έκανε δεκτή την πρόταση των 13 συμβούλων για έκτακτο συμβούλιο προκειμένου να ληφθεί νόμιμη απόφαση πληρωμής των προμηθευτών. Για όλα τα παραπάνω ο κ. Λοτσάρης έχει το θράσος τώρα να κουνάει το δάκτυλο και να ποσφεύγει στον εισαγγελλέα, αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους πιστωτές.

Πλέον δεν μένει άλλος δρόμος παρά μόνο αυτός που χάραξε και προτίμησε ο δήμαρχος. Είναι βέβαιο ότι ο απολογούμενος στη δικαιοσύνη θα είναι ο Δήμαρχος, αφού τα στοιχεία και τα γεγονότα που θα εκτεθούν αναλυτικά, διαψεύδουν την “αναφορά” του, η οποία αποκλειστικό σκοπό έχει τον εκφοβισμό όσων αντιδρούν στην πολιτική και σκοπιμότητες του Δημάρχου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.