Ο Δήμος Άνδρου, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Επαρχείο Άνδρου τιμούν τους ακτοπλόους ναυτικούς και πλοιοκτήτες της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου σε μια ανοιχτή νησιώτικη βραδιά με μουσική στο Κόρθι αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου 2022.

Ο Δήμος Άνδρου, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Επαρχείο Άνδρου τιμούν τους ακτοπλόους, ναυτικούς και πλοιοκτήτες της γραμμής.

Το δελτίο τύπου του Δήμου 

«Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑΣ»

Ο Δήμος Άνδρου, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Επαρχείο Άνδρου, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00, στην κεντρική Πλατεία του Όρμου Κορθίου, συνδιοργανώνουν εκδήλωση προς τιμή των Πλοιάρχων της Ακτοπλοΐας και των Πλοιοκτητών των πλοίων που εξυπηρετούν την Άνδρο.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν για την ναυτοσύνη τους και τη συνεισφορά τους στην ευημερία του νησιού, οι εν ενέργεια και μη Πλοίαρχοι της Ακτοπλοΐας της Άνδρου, καθώς και οι πλοιοκτήτες των πλοίων της γραμμής.

Θα απονεμηθούν Τιμητικές Διακρίσεις και στους εκλιπόντες Πλοιάρχους, τις οποίες  θα παραλάβουν οι συγγενείς τους.

Τιμητικές Διακρίσεις θα απονεμηθούν επίσης, σε Συλλόγους, Ενώσεις και άτομα που υπηρετούν την Ανδριώτικη ναυτιλία και βοηθάνε το νησί μας.

Την εκδήλωση θα κλείσει με τον μοναδικό του τρόπο ο Νίκος Οικονομίδης με την ορχήστρα του, θα τραγουδήσει νησιώτικα η Κυριακή Σπανού, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου “ΧΟΡΕΥΑΝΔΡΟΣ”  και ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ                                                                    

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.