Στο ΚΤΕΛ Άνδρου αλλά και σε όποιον αρμόδιο δύναται να συνδράμει απευθύνεται η επιστολή αναγνώστη μας -τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στην διάθεση της εφημερίδας για όποιον ενδιαφέρεται- και αφορά στην ανυπαρξία δρομολογίου που να εξυπηρετεί τις περιοχές ΚΟΡΘΙ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ-ΚΟΧΥΛΟΥ-ΒΟΥΝΙ-ΧΩΡΑ και αντιστροφως τουλάχιστον το καλοκαίρι που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη ενώ αποδεδειγμένα -όπως αναφέρεται στην εν λόγω επιστολή- υπάρχει ζήτηση.

Το συγκοινωνιακό είναι ένα ζήτημα για το νησί με το μεγάλο οδικό δίκτυο που προσβλέπει μεταξύ άλλων στον τουρισμό για βιοπορισμό.

Η Επιστολή

Θα ήθελα με την παρούσα να σας υπενθυμίσω το πρόβλημα το οποίο από πέρσι σας έθεσα σχετικά με την ανυπαρξία δρομολογίου  στον άξονα ΚΟΡΘΙ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ-ΚΟΧΥΛΟΥ-ΒΟΥΝΙ-ΧΩΡΑ και αντιστρόφως για τους μήνες 15/06-15/09, ώστε να γίνει κατορθωτό φέτος να κάνουμε ένα πρώτο βήμα.

Επίσης θα ήθελα με την ευκαιρία να θέσω υπ’ όψιν σας ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την γραμμή.

  1. Οι κάτοικοι των ανωτέρω περιοχών οι οποίοι μετακινούνται στον άξονα αυτό και ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ μεταφορικό μέσο .
  2. Οι νέοι που θέλουν κάποιο τρόπο να μετακινούνται για μπάνιο στο Κόρθι η έστω και από Χώρα στο Κόρθι η να πάνεστη Χώρα για κάποιο λόγο.
  3. Περιπατητές στα Διποτάματα η το Πάνω Κάστρο που δεν έχουν μεταφορικό μέσο να φτάσουν ως εκεί .

Θεωρώ ότι αυτό θα είναι και ένας τρόπος να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο Κόρθι μιας και η γραμμή που πάει από Ζαγανιάρη είναι μεγάλης διάρκειας .

 H έντονη διαφήμιση της γραμμής, η προβολή τοποθεσιών που υπάρχουν σ αυτή την διαδρομή, η πώληση εισιτήριων για ένα η δυο μήνες πιο οικονομικά, η συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους για το ποιες είναι οι καταλληλότερες ώρες για να έχει συμμετοχή και ο συνδυασμός τους με τα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια κ.λπ. θεωρώ ότι θα συμβάλλουν σε πλήρη κάλυψη αυτού του δρομολογίου Για τους ΘΕΡΙΝΟΥΣ μήνες (έστω και για ΙΟΥΛΙΟ, ΑΥΓΟΥΣΤΟ), αλλά θα είναι και μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ συμβολή των υπηρεσιών σας στην περιοχή αυτή.

 Τέλος θα ήθελα για μια ακόμα φορά να παρακαλέσω ΘΕΡΜΑ να προσπαθήσουμε ολοι να βρεθεί μια λύση για αρχή ,η οποία θα μπορέσει σιγά-σιγά να εδραιωθεί ,να θεσμοθετηθεί και να είναι αμοιβαία επωφελής για τους κατοίκους αλλά και για το ΚΤΕΛ του νησιού .

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.