Καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στον κ. Νικόλαο Τριδήμα του Αδάμ που ορκίστηκε στις 9/8/2022 ενώπιον του Δ.Α. κ. Δ. Λοτσάρη, στην θέση του παραιτηθέντος Α. Γιαννακαρώνη. Καλή θητεία.

Νικόλαος Τριδήμας ο νέος Δ. Σύμβουλος Γαυρίου

Δελτίο τύπου

Ορκίστηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022, ενώπιον του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη ο νέος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου, Νικόλαος Τριδήμας του Αδάμ.

Ο Νικόλαος Τριδήμας καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντος Αντώνη Γιαννακαρώνη.

Ο Δήμαρχος Άνδρου συνεχάρη τον νέο Τοπικό Σύμβουλο Γαυρίου για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε δημιουργική θητεία.

«Η δουλειά,  αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια του Α. Γιαννακαρώνη, καθώς και η παραίτησή του όταν αυτός το έκρινε σκόπιμο, παραδίδοντας την έδρα του στον επόμενο και όχι κρατώντας την καρέκλα  όπως άλλοι,  μια εξόχως πολιτική κίνηση με περισσό ήθος,  δείχνουν τον δρόμο για κάθε αιρετό.

Ο  Νίκος Τριδήμας, ο οποίος έχει θητεύσει και κατά το παρελθόν στο Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου είμαι πεπεισμένος ότι θα δουλέψει με το ίδιο μεράκι για το καλό και την αναβάθμιση του Γαυρίου μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες που μόνο κακό κάνουν στον τόπο μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.