Νερό Σάριζα – Ο θησαυρός της Άνδρου ξανά στην αγορά

Το νερό ΣΑΡΙΖΑ έφτασε στα ράφια του super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και στο εξής θα μπορεί όλο περισσότερος κόσμος να απολαμβάνει ξανά την ποιότητά του.

Λέμε ξανά διότι έχει υπάρξει κατά καιρούς και σε άλλα super market αλλά δυστυχώς προβλήματα με την παραγωγή, το κράτησαν έξω από την ευρύτερη αγορά.

Το νερό κυκλοφορεί σε γυάλινο μπουκάλι σε ανθρακούχα μορφή και ευχόμαστε σύντομα να δοθεί και σε φυσικό νερό σε μεγαλύτερη παραγωγή, καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικό νερό.

Το νερό ΣΑΡΙΖΑ αναβλύζει στην Άνδρο, στην περιοχή «Πλαγιά» στο χωριό «Αποίκια» στο όρος «Πέταλον» σε υψόμετρο 305 μέτρων και με σταθερή θερμοκρασία όλο τον χρόνο στους 16ο Κελσίου.

Είναι ιαματικό, εξαιρετικά διουρητικό και χωνευτικό και πλούσιο σε διάφορα μέταλλα.

Το 1932 εκδόθηκε βασιλικό διάταγμα για τις ιδιότητές του και αναφέρονται ιδιαίτερα στην καταπολέμηση όλων των νεφρικών παθήσεων και όχι μόνο. Μάλιστα πολλοί γιατροί το πρότειναν ως θεραπεία για όλες τις σχετικές με το ουροποιητικό σύστημα παθήσεις.

Μια επιγραφή κοντά στην πηγή αναφέρει επίσης το εξής: «Χαίρε ξένε θυμήσου οπότε γυρίσεις στην πατρίδα σου ότι πρώτα την ζωή σου σε μένα οφείλεις».

Αναζητήστε το σε όλες του τις μορφές και σε όλα τα super market δίνοντας προτεραιότητα σε αυτό το εξαίρετο νερό των Κυκλάδων και της Άνδρου.

Κατερίνα Σαλωνίκη – Αλαδινού Άνδρος

(Οποιαδήποτε εκδήλωση ή περιστατικό επιθυμείτε να προβληθεί στην εφημερίδα του νησιού, στέλνετε την είδηση στo mail astrocat7777@gmail.com)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.