Απογραφή για αιγοπρόβατα και χοίρους«Έναρξη περιόδου απογραφών ζωικού κεφαλαίου εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων για το έτος 2022»

Απογραφή για αιγοπρόβατα και χοίρους

Ενημερώνονται οι κάτοχοι κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων  αιγοπροβάτων και χοίρων ότι πρέπει να προβούν στην απογραφή του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεών τους και  την κοινοποίηση αυτής στην αρμόδιο Τμήμα Κτηνιατρικής Άνδρου. 

Για τις εκμεταλλεύσεις των αιγοπροβάτων , τα ανωτέρω πρέπει να διεκπεραιωθούν εντός της περιόδου , από 01 Νοεμβρίου έως 15  Δεκεμβρίου 2022 και  για τις  εκμεταλλεύσεις των χοίρων, αντιστοίχως από 01 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η κοινοποίηση των απογραφών στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή που μπορεί να διενεργείται είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία των ενδιαφερόμενων  στο Τμήμα Κτηνιατρικής Άνδρου  είτε ηλεκτρονικά, μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του Υπ.Α.Α.Τ (Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων),  στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minagric.gr, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις παραπάνω καταληκτικές ημερομηνίες, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο.

Τέλος, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλέξουν να  κοινοποιήσουν την απογραφή τους αυτοπροσώπως, να επικοινωνούν προηγουμένως τηλεφωνικά με την κτηνίατρο του Τμήματος (τηλέφωνο: 22820 22 819) τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

                    Ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτριος Λάσκαρης

Η Κτηνίατρος του Τμήματος Αικατερίνη Μανούσου

                                                   

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.