Ομόφωνα (με 8 ψήφους) ψηφίστηκε από το Δ.Σ. ο προϋπολογισμός του 2023 και εγκρίθηκε το ΟΠΔ (Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης) Δήμου Άνδρου έτους 2023 στην συνεδρίαση της 21ης Δεκεμβρίου.

Της μικρότερης ημέρας του χρόνου. Από αύριο “σπυρί, σπυρί η μέρα μεγαλώνει” -που έλεγαν και οι παλιοί.

Σε γενικές γραμμές το ΟΠΔ: 1. αποτελεί την οικονομική στοχοθεσία του Δήμου 2. συνοψίζει τα στοιχεία του ετήσιου προϋπολογισμού και την πορεία εκτέλεσης αυτού κατά την διάρκεια του οικονομικού έτους 3. αποτυπώνει το οικονομικό αποτέλεσμα και τις απλήρωτες υποχρεώσεις 4. αποτελείται από τον Πίνακα Στοχοθεσίας των οικονομικών αποτελεσμάτων των  Δήμων και Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, που είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης (ΜΓΦΚ)

Δείτε την συνεδρίαση ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.