Βυθιζόμενοι κάδοι και στο Νειμποριό

Η Ανακοίνωση του Δήμου

Σας ενημερώνουμε ότι, οι νέοι βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων στον Νειμποριό ενεργοποιήθηκαν και είναι έτοιμοι προς χρήση.

Παρακαλούμε τους πολίτες να αποθέτουν τα απορρίμματά τους στους υπόγειους κάδους πλησίον ελικοδρομίου Νειμποριού.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχετε παραλείψει, επιμελώς, να ενημερώσετε τους δημότες ότι τα κουπόνια από το σπιτάκι της ανακύκλωσης δεν εξαργυρώνονται πλέον από το super market…εκεί στα ΜπατσοΓαύρια. Έτσι κι αλλιώς γελοίο ήταν σαν οικονομικό κίνητρο, το σπιτάκι της ανακύκλωσης μια λειτουργεί και δέκα δεν λειτουργεί , δέχεται μόνο τις συσκευασίες προϊόντων που πουλάει το συγκεκριμένο super market….κοροϊδευόμαστε εν ολίγοις περί ανακύκλωσης συσκευασιών! Οι βυθιζόμενοι κάδοι δεν έχουν καθόλου καλό ιστορικό , όπου έχουν τοποθετηθεί, μένει να φανεί κι εδώ τι θα συμβεί. Ας σκεφτούν κάτι ακόμα σχετικό με σκουπίδια για μια πλατεία που θα μπορούσε να αναβαθμίσει την πολύπαθη περιοχή κι έχει καταντήσει η χωματερή της Χώρας!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.