Με άδεια λειτουργίας πλέον ο βρεφονηπιακός "Ι.Θ.Λαούδης" Εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας του νέου Βρεφονηπιακού σταθμού «ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΛΑΟΥΔΗΣ» με έδρα τον Όρμο Κορθίου και συγκεκριμένα το Συνεδριακό Κέντρο Δημάρχου Ιωάννη Γλυνού.

Ολοκληρώθηκε όλη η διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας μιας σημαντικής υποδομής για τα νέα ζευγάρια της ευρύτερης περιοχής Κορθίου και φυσικά για τους μικρούς μας φίλους, τα βρέφη και τα παιδιά, τα οποία θα βρίσκονται σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον, τις ώρες που οι γονείς δεν θα μπορούν να είναι κοντά τους.

Με άδεια λειτουργίας πλέον ο βρεφονηπιακός "Ι.Θ.Λαούδης"

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δ. Λοτσάρης, ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Λαούδη, η οποία αγκάλιασε και χρηματοδότησε το όλο εγχείρημα, αποδεικνύοντας εμπράκτως, για μια ακόμη φορά, την αγάπη της για το νησί μας ευχαριστεί, επίσης, όλους όσους δούλεψαν για να φτάσουμε ως εδώ.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός αποτελείται από 2 τμήματα και θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί έως 6 βρέφη και 15 νήπια.

Συνεχίζουμε με έργα υποδομής και δράσεις, που αλλάζουν την εικόνα του νησιού μας και συμβάλλουν αποφασιστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση όσον αφορά τις αιτήσεις? Και ποια η διαδικασία αυτών?

    • Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι αρμόδιες για την διαδικασία. Εκτός εάν υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.