Αστεράκι η Κατερίνα Παπαχρήστου η οποία συνεχίζει την συνεργασία της με τον ΑΡΗ, σε μια πολλά υποσχόμενη πορεία στο χώρο του γυνακείου μπάσκετ. Συγχαρητήρια 

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Κατερίνα Παπαχρήστου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Συνεχίζει με τον Α.Σ. ΑΡΗ η Κατερίνα Παπαχρήστου

Η 18χρονη μπασκεμπολίστρια, γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 2005 στην Αθήνα, ωστόσο έζησε και μεγάλωσε στην Άνδρο και αγωνίζεται στις θέσεις «4-5». Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα από τις ακαδημίες του Α.Ο. Άνδρου, όπου αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια Κυκλάδων, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα μας, ανανεώνοντας για ακόμη έναν χρόνο.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με πάθος για την ομάδα που αγαπώ»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών, η Κατερίνα Παπαχρήστου δήλωσε:

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στο αγωνιστικό «σπίτι» μου, στον ΑΡΗ. Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Από πλευράς μου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με πάθος για την ομάδα που αγαπώ. Θεωρώ πως συλλογικά και με συνεργασία θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον ΑΡΗ στην κορυφή, εκεί που ανήκει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.