Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούλγαρη ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σημειώνοντας πολύ μεγάλη προσέλευση θεατών.  Πάνω από όλα ευχαριστούμε τον κόσμο για την αγάπη του και τον ενθουσιασμό του για το Φεστιβάλ, που πλέον αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Άνδρου.

Η διοργάνωση έγινε από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», με την υποστήριξη χορηγών και την αρωγή του Δήμου Άνδρου. Η ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου» ευχαριστεί τους εθελοντές και τους εργαζομένους του Φεστιβάλ που για άλλη μια χρονιά συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του. Επίσης, ευχαριστεί στους χορηγούς, των οποίων η στήριξη είναι κάθε χρόνο καθοριστική.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο επετειακό 10 Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, που υποσχόμαστε να είναι ακόμα πιο ξεχωριστό και με εκδηλώσεις που θα διατρέχουν όλο το χρόνο. Πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Φωτογραφίες: Μαρία Λαμπριάδου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.