Ατύχημα στη Γερολίμνη, ενεργοποίηση 112

Σε extreme sport εξελίχθηκε το μπάνιο στην Γερολίμνη για την Γερμανοβελγίδα νεαρή τουρίστρια που μαζί με άλλα δύο αγόρια περίπου συνομήλικα (20-25) βρέθηκαν να καλούν το 112 μετά από πτώση της κοπέλας από ύψος 8-10μ στο σημείο.

Ατύχημα στη Γερολίμνη, ενεργοποίηση 112

Με μια πρώτη εκτίμηση η γυναίκα έχει χτυπήσει στην μέση και το πόδι. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ανταποκρίθηκε άμεσα και μέσω του112 έφτασαν με συντεταγμένες στο σημείο όπου επικρατούσε πυκνή ομίχλη. Τα νεαρά παιδιά είχαν φοβηθεί- και όχι άδικα. Οι άνδρες του Κλιμακίου με σανίδα διάσωσης μετέφεραν την γυναίκα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε σπεύσει σε προσβάσιμο σημείο και πλέον οδηγείται στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Ατύχημα στη Γερολίμνη, ενεργοποίηση 112

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.